MENÜ

Moussa Sow'dan son röveşata Rotterdam'da

Moussa Sow yine yaptı yapacağını... Rize, Manchester United derken Feyenoord ağlarını röveşatayla havalandıran Moussa Sow için artık böyle goller sıradan hale geldi. Müthiş gole UEFA da kayıtsız kalmazken, maçı anlatan Hollandalı spiker, Sow’un bu konuda dünyanın en iyisi olduğunu söyledi.

Moussa Sow'dan son röveşata Rotterdam'da

Fenerbahçe’nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, Hollanda ekibi Feyenoord deplasmanında da daha önce hem ligde hem Avrupa Ligi’nde kaydettiği röveşata gollerine bir yenisini daha ekledi.

Sarı-Lacivertliler’in Dubai ekibi Al-Ahli’ye gönderdiği ancak ihtiyaç dahilinde sezon başında kiralık olarak yeniden kadrosuna kattığı 30 yaşındaki yıldız oyuncu, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de hat-trick yaptığı maçta Çaykur Rizespor’a ve UEFA Avrupa Ligi’nde de İngiliz devi Manchester United’a yine röveşata ile olağanüstü goller atmıştı.

‘Dünyadaki en iyi röveşatacı’

Feyenoord deplasmanında maçın 22. dakikasında sahneye çıkan deneyimli golcü, altı pasın içinde yükselen topu yine ustaca bir vuruşla ağlara göndermeyi başardı. Senegalli golcünün, bu sezon attığı 3. röveşata golünden sonra sosyal medyada da yer yerinden oynadı. Hollanda’da yayın yapan spor kanalının spikeri de golden sonra, “Moussa Sow dünyadaki en iyi rövaşatacı olduğunu kanıtladı” yorumunda bulunarak Senegalli yıldızdan övgüyle bahsetti.

UEFA: Sow yine yaptı

Çaykur Rize, Manchester United’dan sonra Feyenoord ağlarına da jeneriklik bir röveşata golü bırakan Sow’un klas hareketine UEFA Avrupa Ligi’nin resmi Twitter sayfası da kayıtsız kalmadı. Hesap Sow’un ManU’ya attığı golü paylaşırken altına, “Bunu hatırladınız mı? Sow bir kez daha yaptı. Röveşata golü, Fenerbahçe’yi Feyenoord karşısında 1-0 öne geçirdi” diye yazdı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ