MENÜ

Mourinho: "Bu aşağılamaktan başka bir şey değil"

Chelsea'nin kendi evinde Manchester United'ı mağlup etmesi, Maviler'in eski hocası ve Kırmızı Şeytanlar'ın yeni menajeri Jose Mourinho'yu çıldırttı. Portekizli, halefinin maç sonucuna verdiği tepkiyi "aşağılamak" olarak nitelendirdi.

Mourinho: "Bu aşağılamaktan başka bir şey değil"

Son 10 yılda 2 kez Chelsea'nin menajerlik koltuğuna oturan Jose Mourinho, geçtiğimiz dönem Maviler'le kötü giden bir sezonun ardından Premier Lig'e Manchester United ile dönmüş ve taraftarına büyük bir heyecan yaşatmıştı.

Louis van Gaal'in yerine geçen Portekizli teknik adam, sezona Kırmızı Şeytanlar'la iyi bir başlangıç yapmış; ancak Manchester derbisinde Pep Guardiola yönetimindeki City, 3 puanı kazanan taraf olmuştu.

O günden beri puan kaybı yaşayan United'a bir darbe de eski takımı Chelsea'den geldi.

"4'e ulaşınca durmak doğaldır"

Perşembe günü Old Trafford'da oynanan UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında temsilcimiz Fenerbahçe'yi 4-1'lik skorla mağlup eden Mourinho, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında "4'e ulaşınca durmak doğaldır" ifadesini kullanmıştı.

Dün, Stamford Bridge'de eski kulübüne karşı mücadele veren Jose Mourinho, ev sahibi takımdan 4 fark yedi. Chelsea'nin ilk golünün United'ın defans hatasından ötürü kaydedildiğini açıklayan teknik adam, oyunu iyi kontrol ettiklerini ancak hiç gol şansı bulamadıklarından yakındı.

"Oynadığımız futbolu analiz etmemiz lazım" ifadesini kullanan Portekizli, alınan kötü sonuç için oyuncularını suçladı.

Conte: Oyuncularım alkışlanmayı haketti

Conte'ye kızdı

İngiltere basını başarılı teknik adamın eski kulübü karşısında 4-0'lık bir yenilgi ile evine dönmesini utanç verici olarak yorumladı.

Maç sonrası çok konuşulan bir diğer konu ise Mourinho'nun Londra ekibinin yeni hocası Antonio Conte'nin kulağına ne söylediği oldu.

İddiaya göre oyuncusu N'Golo Kante'nin maçın 70. dakikasında son golü kaydetmesinden sonra İtalyan menajerin zıplayarak sevinmesine sinirlenen Mourinho, "Bunu 1-0'lık galibiyetlerde yaparsan normaldir. Ama 4-0'dan sonra yapman beni ve takımımı aşağılamak anlamına gelir" dedi.

Premier Lig'de 9. hafta karşılaşmaları sona ererken, deplasmanda puan kaybeden Manchester United, 14 puanla 7.liğe gerilerken Chelsea, 19 puanla 4.lüğe yerleşti.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ