Toprak Razgatlıoğlu Dünya Şampiyonluğu İçin Geri Sayıyor

Dünyanın en prestijli motor sporları yarışlarından biri olan Dünya Superbike Şampiyonası (WSBK) ve Dünya Supersport Şampiyonası’nda (WSSP) heyecan 12-13 Ekim’de koşulacak Portekiz, Estoril etabıyla devam ediyor. İspanya’daki son yarışta 3 kez podyum zaferi yaşayan Toprak Razgatlıoğlu, Portekiz’de de aynı başarıyı göstermesi halinde Dünya Superbike şampiyonluğunu ilan edecek. Toprak Razgatlıoğlu’nun şampiyonluk mücadelesi vereceği yarışlar, Red Bull TV’den canlı olarak yayınlanacak. 

Toprak Razgatlıoğlu Dünya Şampiyonluğu İçin Geri Sayıyor

Dünyanın en prestijli motor sporları yarışlarından olan Dünya Superbike Şampiyonası (WSBK) ve Dünya Supersport Şampiyonası’nın (WSSP) 12. etabı Portekiz, Estoril pistinde koşulacak. Geçtiğimiz ay İspanya yarışlarında gösterdiği performansla 3 kere üst üste podyumun sahibi olan Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, bu sefer Portekiz’de şampiyonluk yarışına çıkıyor. 

Haberin Devamı

Toprak Razgatlıoğlu, Fransa’da antrenmanlar sırasında geçirdiği sakatlık nedeniyle 2 yarış kaçırmasına rağmen şampiyonluk mücadelesini devam ettiriyor. 

Geçirdiği kaza sonrası tedavisi Red Bull Sporcu Performans Merkezi'nde yapılan Toprak Razgatlıoğlu Aragon’daki ilk yarışa dördüncü sıradan başlarken kısa sürede rakiplerinin önüne geçerek ikinci sıranın sahibi oldu. İkinci gün koşulan Superpole yarışını da ikincilikle tamamladı. Aynı gün gerçekleşen 2. yarışta ikinci olarak yine podyum başarısı gösteren Red Bull sporcusu şampiyonluk iddiasını sürdürüyor.

Red Bull sporcusu Razgatlıoğlu, elde ettiği başarılarla 414 puana ulaşarak genel klasman liderliğini korudu. Razgatlıoğlu’nu 375 puanla en yakın rakibi İtalyan pilot Nicolo Bulega takip ediyor. Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu’nun şampiyonluk mücadelesini sürdürdüğü Dünya Superbike Şampiyonası’nın sıralama turları Türkiye saatiyle 12.50’den itibaren Red Bull TV ekranlarından canlı yayınlanacak. 

Haberin Devamı

Dünya Supersport Şampiyonası’nda mücadele eden Red Bull sporcuları Bahattin Sofuoğlu ve Can Öncü ise podyum için piste çıkacak.

YORUM YAZ