Toprak Razgatlıoğlu Çekya’da Şampiyonluk Mücadelesi Verecek

Motor sporlarında dünyanın en prestijli yarışlarından Dünya Superbike Şampiyonası (WSBK) ve Dünya Supersport Şampiyonası (WSSP) heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Red Bull sporcuları Toprak Razgatlıoğlu, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu Çekya’da podyum mücadelesi verecek. Kıran kırana geçen yarışlar Red Bull TV’de canlı olarak yayınlanacak.

Toprak Razgatlıoğlu Çekya’da Şampiyonluk Mücadelesi Verecek

Motor sporlarında dünyanın en prestijli yarışlarından Dünya Superbike Şampiyonası (WSBK) ve Dünya Supersport Şampiyonası (WSSP) heyecanı Çekya’da, Autodrom Most Pisti’nde devam ediyor. Dünyanın dört bir yanında merakla beklenen yarışlar Red Bull TV ekranlarında canlı olarak izleyiciyle buluşacak.

Haberin Devamı

İngiltere’de gerçekleşen sezonun 5. etabında aldığı galibiyetlerle üst üste 7 kez podyumun birinci basamağında yer alan BMW Motorrad pilotu Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, liderliğini korumak için mücadele verecek. Dünya Supersport Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Red Bull sporcuları Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu ise podyumda yer edinmek için ter dökecek.

Genel puan tablosunda Razgatlıoğlu, İtalyan rakibi Nicolo Bulega’nın 41 puan önünde 241 puanla lider konumda bulunuyor.

Toprak Razgatlıoğlu’nun liderliğini korumak için mücadele edeceği Dünya Superbike Şampiyonası yarışları 20 Temmuz Cumartesi ve 21 Temmuz Pazar günü TSİ 16:00’da koşulacak. Red Bull sporcuları Bahattin Sofuoğlu ve Can Öncü’nün podyum mücadelesi vereceği Dünya Supersport Şampiyonası yarışları ise TSİ 17:15’te gerçekleşecek. Heyecanla beklenen yarışlar, Red Bull TV ekranlarından canlı yayınlanacak.

YORUM YAZ