MENÜ

Millilere komando eğitimi

Ay-Yıldızlılar, dün ilk çalışmasını salonda yaptı. Fatih Terim önderliğinde kondisyon depolayan futbolcular, adeta askeri eğitime tabii tutuldu, akşam idmanı ise salonda gerçekleştirildi.

Millilere komando eğitimi

A Milli Takımız, ayağının tozuyla geldiği Fransa’da hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Fatih Terim’in öğrencileri, dünün ilk çalışmasını kamp yaptıkları yerde kondisyon depolayarak yaptı. ABD’li kondisyoner Scot Piri’nin yönetiminde kuvvet egzersizleri yapan milliler, bu sayede sırt, bel ve karın kaslarını aynı anda çalıştırarak, vücudu daha doğru şekilde kullanmayı sağladılar.

Denge ve kuvvet çalışmalarına Terim de katıldı. Tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularıyla yakından ilgilendi. 25. yaşını kutlayan Cenk Tosun’un da doğum günü kutlanırken, kaptan Arda Turan, golcü futbolcuya, kaslara baskı yapan çalışmada kullanılan (oyuncuları bir hayli zorluyor.) tenis topunu hediye etti!

Doping testi yapıldı

Bu arada Antalya’da 10 oyuncumuza yapılan doping testinin ardından ikinci test Fransa’da yapıldı. UEFA yetkilileri, 10 farklı isimden kan ve tükürük örnekleri aldı. Bununla ilgili isim bilgisi verilmezken, takımda doping testi yapılmayan 3 oyuncu kalmış oldu. Akşam ise sahada çalışan milliler, hazırlıklarını bu akşam basına kapalı olarak sürdürecek.

Piri yerinde duramadı

Fatih Terim’in, Euro 2008’den beri ekibinde tuttuğu ABD’li kondisyoner Scot Piri, dünkü sabah çalışmasında oyuncuları bir hayli zorladı. Adeta komanda eğitimi veren Piri, oyunculara da yapacakları hareketleri uygulamalı olarak da gösterdi. Çalışma sonunda ise kaptan Arda, buradan yola çıkarak, doğum gününü kutlayan Cenk Tosun’a, çalışmalar sırasında kullandıkları tenis topunu hediye etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ