MENÜ

Mesut Özil Jose Mourinho'yla olan kavgasını anlattı

Arsenal'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, yeni çıkan biyografisi "Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Hayaller"de Real Madrid'de oynarken Jose Mourinho ile soyunma odasında ettiği kavgayı anlattı.

Mesut Özil Jose Mourinho'yla olan kavgasını anlattı

Arsenal'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, yeni çıkan biyografisi "Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Hayaller"de futbol hayatı ve kariyeriyle ilgili pek çok sırrı açıkladı.

2010-2013 yıllarında Real Madrid forması giyen Mesut, 2012/13 sezonunda Deportivo La Coruna ile oynadıkları La Liga maçının devre arasında hocası Jose Mourinho ile soyunma odasında yaşadıkları kavgayı anlattı.

Gayet iyi oynadıkları maçın ilk yarısını 3-1 önde kapattıklarını belirten Özil, devre arasında Mourinho'nun kendisine "İki güzel pası yeterli sanıyorsun!" diye bağırdığını yazarken kendisinin de hocasına "Ne istiyorsun ya benden?" şeklinde çıkıştığını anlattı.

Portekizli teknik adamın kendisinin taklidini yaparak "İkili mücadelelere böyle giriyorsun işte. Aman canım acımasın. Üstüm kirlenmesin de gerisi önemli." sözleriyle kendisini şiddetli bir şekilde azarladığını kaydeden yıldız futbolcu, daha sonrasındaysa üstündeki formayı çıkarıp attığını ve Mourinho'ya "Bu kadar harikaysan kendin oyna." dediğini yazdı.

Sayısal Loto sonuçları - 10 Mart MPİ Sayısal Loto çekiliş sonuçları (1113. hafta)

Mesut, bu tepkisinin üzerine tecrübeli teknik adamın verdiği cevabı ise şu satırlarla aktardı:

"Mourinho kötü kötü gülüyor sadece. 'Ah pes mi ediyorsun yani?' diye soruyor. 'O kadar korkaksın ki' diyor keskin bir sesle. Bunu derken sadece birkaç santim uzağımda duruyor. 'Ne istiyorsun? Güzel, sıcak bir duşun altına girmek mi? Saçlarını şampuanlamak mı? Yalnız kalmak mı? Yoksa takım arkadaşlarına, dışarıdaki taraftarlara ve bana neler yapabileceğini kanıtlamak mı?'

'Sana bir şey diyeyim mi Mesut?' diyor Mourinho, sesini yine herkesin duyabilecegi sekilde yükselterek. 'Ağla hadi! Zırla bakalım! Bebeksin sen. Duşa git. Sana ihtiyacımız yok.' Yavaşça yerimden kalkıyorum, kramponlarımı çıkarıyorum, havlumu alıyorum. Arkamdan son bir kıskırtıcı laf daha savuruyor. 'Sen Zinédine Zidane degilsin. Asla! Hiçbir zaman! Sen onun yanına bile yaklaşamazsın.' Boğazım düğümleniyor. Bu son sözleri kalbime bıçak gibi saplanıyor."

Yıldız futbolcu, söz konusu mücadelede ikinci yarı başlamadan oyundan çıkarak yerini Ricardo Kaka'ya bırakmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ