MENÜ

Mehmet Demirkol'dan Şenol Güneş'e: Sen de boğazını sıktın

Fanatik Gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, Ntvspor'daki 'Spor Servisi' programında gündemi değerlendirdi. Beşiktaş'ın kendi kendine gol yediğini belirten Demirkol, Şenol Güneş'in Volkan Demirel açıklamalarına da katılmadığını söyledi.

Mehmet Demirkol'dan Şenol Güneş'e: Sen de boğazını sıktın

Süper Lig'de 30. haftanın en önemli maçında Beşiktaş ve Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Fanatik Gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, Spor Servisi programında bu maçı değerlendirdi.

Mehmet Demirkol'un 'Spor Servisi' programındaki değerlendirmeleri şu şekilde:

"Berabere kaldı diye seviniyorlar"

Fenerbahçe, kazansa şampiyonluk potasına gireceği maçta berabere kaldı diye seviniyor. Akşam Fenerbahçe'nin şampiyonluk potasına gireceği maç öncesi Aziz Yıldırım, kavga ediyor. Çünkü takım maçı kaybederse taraftarı etrafında toplayacak bir hareket yapması lazım. Başkan zaten 'Ben bunu bilerek yaptım' diyor. 'Yine yapacağım' diyor.

"Gözlerini kaparsan yersin"

Golde Marcelo'nun hiçbir hatası yok. Kaleci dediğin arkadaşı da olsa ezer geçer. Kaleci çıktığı zaman önünde hiçbir şey tanımaz. Eğer Böyle çıkarsan, gözlerini kaparsan golü yersin. Emenike, sanki değmiyormuş gibi geldi bana. Değdiyse faul tabi...

Fenerbahçe'nin golünden sonra Gökhan Gönül...

"Volkan kaç zor top çıkardı?"

Beşiktaş'ta 'Bu adam net bir savunamcıdır' diyebileceğin kaç tane adam var? Adriano hücumcu bek, Gökhan da öyle... Bir tane Marcelo var. Bir tane savunmcısı olan bir takıma karşı, Fenerbahçe kaç pozisyona girdi? Sadece bir. Bildiğin saçma sapan bir durum. Ve Beşiktaş kendi kalesine atıyor. Şenol hoca 'Ezdik geçtik' diyor. Volkan'ın 'Yahu nasıl çıkardı bu topu?' dediğin kaç pozisyon var. Babel'in uzaktan şutu ve Cenk'in kafası... Gerisi hepsi üzerine vurulan şutlar.

"Advocaat yılın yorumcusu"

Fenerbahçe kendini ezdi geçti ama Beşiktaş ezip geçmedi. Öyle olsaydı, 5-6 olurdu. Advocaat yılın Fenerbahçe yorumcusu. Okulalr ödül veriyor ya, Advocaat'a verilmesi lazım bu ödüllerin. Fenerbahçe eksi oynadı ama Beşiktaş da iyi değildi.

"Cenk'in kafasını Demba Ba atardı"

Bence tercih Demba Ba olmalıydı ama Cenk tercihini de yanlış bulmuyorum. Cenk de bu takımı buralara getirenlerden... Cenk girerken 'Niye Demba Ba girmedi?' diyemiyorsun ama bu oyundan sonra dersin. Çünkü Demba Ba o kafayı gol yapardı.

Flaş gelişme! Aziz Yıldırım'ın başkanlığı tehlikede!

"Fener atmadı, Beşiktaş yedi"

Fenerbahçe Rize maçında son dakikada attı ama organşize değildi ama baskı vardı. Galatasaray maçında iyi organize oldular. Güzel gol attılar ama burada Beşiktaş kendi kendine yedi. Yani Fenerbahçe'nin bu golünü diğer son dakika golleriyle kıyaslayamazsın.

9 kişi kalırsın... 6-7 dakika dayanırsın. 0-0'a da dayanırsın. Ama 1-1 olmaz, olmamalı.

Fenerbahçe'nin golünde faul var mı?

"Talisca'nın cezası olmalı"

Talisca'nın hareketini ben de maç sırasında görmemiştim ama bunun bir cezası olmalı. Bir oyuncu yanlış bir hareket yaptığı zaman çok konuşulmayabilir ama Volkan, Emre gibi oyuncular yapınca konuşuluyor. Çünkü çok fazla yapıyorlar. Mehmet Topal yapınca çok konuşulmuyor. Neden? Sıklıkla yapmıyor. Ama sen 3 günde bir yaparsan konuşulur. Problem nerede çıkıyor? Ceza gelmediği zaman...

"Fenerbahçe başkanı benim adıma ne yapıyor!"

Şimdi Beşiktaş ceza almasın diye uğraşacak. Başakşehir de uğraştı. Aziz Yıldırım da uğraşacak. Ancak sen Aziz Yıldırım olarak ne yaparsan yap ama 'Fenerbahçe için yaptım' deme. 'Fenerbahçe başkanına yapıldığı için o karşılığı verdim' deme. O zaman benim adıma da yapmış oluyorsun. Ben bunu istemiyorum ki.

"Sen de adamın boğazını sıktın!"

(Şenol Güneş'in Volkan Demirel için söyledikleri) Bu Arena, her şey olur. Sen de adamın boğazını sıktın (Kupa maçında Şenol Güneş-Kjaer tartışması). Yüksek adrenalin olur. Başakşehir için de geöçerli bunlar. Linç etmeyin insanları. Cezasını çeksin ve hayata dönsün insanlar. Ceza çekilmezse ben de burada konuşurum.

Haberin Devamı
YORUM YAZ