Mario Gomez'de son dakika
Türkiye'ye dönmeyeceğini açıklayan Mario Gomez, kariyerinin en önemli imzalarından birini atabilir.

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Sport'ta Toni Juanmarti imzasıyla yayınlanan köşe yazısında Mario Gomez-Barcelona flörtüyle ilgili tüm detaylar yer aldı.
Geçtiğimiz günlerde Barça'nın teknik patronu Luis Enrique ile yaptığı görüşmenin detaylarını aktaran İspanyol gazeteci Juanmarti, Barcelona ile Fiorentina'nın Mario Gomez-Cristian Tello takası ile uzlaşmaya varabileceğine dikkat çekti.
Bu formaya az kaldı!
'Son vuruşları temiz'
Barcelona yönetiminin genç bir hücumcu aradığını ancak Luis Enrique'nin kendisine, "Bana son vuruşları temiz bir golcü gerekli" dediğini aktaran Juanmarti, Mario Gomez'in, transferi muhtemel adaylar arasında ilk sırada yer aldığını ileri sürdü.
Tolga Zengin antrenmana çıkamadı
Senaryoyu özetledi
Juanmarti, Mario Gomez'in geçen sezon Beşiktaş'ın şampiyonluk yürüyüşünün en önemli aktörlerinden biri olduğunu ve İtalya sonrası kariyerinde ikinci bir sıçrama yaşadığına dikkat çekerken olası bir transfer senaryosunu şu şekilde özetledi:
'Almanlar'ın 1 numarası'
"Fiorentina, Crisian Tello transferinde çok ısrarcı ve Barcelona genç hücumcusunun ayrılığına sıcak bakıyor. Bu transferin gerçekleşmesi için ilk olasılık, Gomez-Tello takası. Kaldı ki Gomez Almanya Milli Takımı'nın 1 numaralı golcüsü. Üzerinde tartışılacak bir oyuncu değil. Bu transfer senaryosu herkesi mutlu edebilecek bir finalle son bulabilir."
Beşiktaş, Emre Mor'un intikamını aldı!