MENÜ

Mario Gomez'de sıcak gelişme!

Süper Mario, terör olayları sebebiyle gelecek sezon siyah-beyazlı takımda kalmayacağını açıkladı ama henüz hiçbir kulüple de anlaşamadı. Başkan Fikret Orman, Fiorentina’nın yüksek maliyeti yüzünden elinden çıkarmak istediği 31 yaşındaki santrforla görüşmelere devam ediyor.

Mario Gomez'de sıcak gelişme!

Beşiktaş, Mario Gomez’den ümidini kesmiş değil... Alman yıldız geçtiğimiz hafta sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla, yaşanan darbe girişimi sonrası gelecek sezon siyah-beyazlı takımda forma giymeyeceğini duyurmuştu. Bu kararı almanın kendisi için çok zor olduğunu ifade eden 31 yaşındaki yıldız, buna karşın şu ana kadar hiçbir kulüple anlaşma sağlayamadı.

Bir taraftan Gomez’in bonservisini elinde bulunduran Fiorentina da yüksek maliyeti nedeniyle Süper Mario ile yollarını ayıracak. Gomez’i daha önce gündemine alan Dortmund’un da transferlerini tamamlayıp tecrübeli oyuncuyla ilgilenmediğini açıklaması siyah-beyazlıların Gomez’i geri döndürme konusunda umudunu artırıyor.

Fikret Orman'dan son dakika sürprizi!

‘BELKİ ŞİMDİ DÖNER!’

Bilindiği üzere Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, pazartesi günü yaptığı açıklamada Gomez’in kararına saygı duyduğunu, kötü bir şekilde ayrılmadıklarını belirtirken “Belki ileride geri döner. Belli olmaz belki de şimdi döner” demişti. Bu açıklamaların ardından siyah-beyazlı taraftarlar da Twitter’da “ComebackMarioGomez” (Geri dön Mario Gomez) başlığıyla kampanya oluşturmuş ve Avrupa basınında da ses getirmişti.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da Mario Gomez ile bağlantısını kesmiş değil. Geçen sezon attığı 26 golle Süper Lig Gol Kralı olan Gomez ile görüşmeye devam eden Kartal’ın 1 numarası, yıldız santrforu geri dönmeye ikna etmek için uğraşıyor.

Kaynak: Vatan

‘Eşimi ikna et Başkan!’

Haberin Devamı
YORUM YAZ