MENÜ

Mario Gomez Beşiktaş formasını reddetti!

Forma satışından ciddi gelir bekleyen Beşiktaş, ürünlerin tanıtımı için Euro 2016’da bulunan Mario Gomez ve Quaresma ile irtibata geçti.

Mario Gomez Beşiktaş formasını reddetti!

Şampiyon Beşiktaş, 2016-2017 sezonu formalarını dün satışa çıkardı. Çizgili beyaz, siyah ve kırmızı renklerden oluşan 3 formayı satışa çıkaran Kara Kartal'da yönetim, forma satışlarının yüksek olmasını bekliyor. Dün yapılan açıklamada da ilk güne göre diğer sezonların 3 katı daha fazla satış yapıldığı belirtildi. Beşiktaş, bu yeni formalardan EURO 2016'da boy gösteren futbolcuları Mario Gomez ve Ricardo Quaresma'ya da gönderdi.

Erdal Torunoğulları'ndan Glik ve Isla açıklaması

Gomez şok etti!

3 ayrı formanın personel tarafından kendilerine götürüleceği bilgisi verilirken, fotoğraf çekimi yapılması talebi iletildi. Quaresma olumlu yanıt verirken, Gomez ise herkesi şok etti. Yıldız futbolcunun, “Şu an resmi olarak Beşiktaş’ın oyuncusu değilim. Evet kalmak istiyorum ancak Fiorentina ile önemli pürüzler var. Forma çekimi doğru olmaz. Ayrıca kampta Löw de buna izir vermez” dediği öğrenildi. Yönetici Hüseyin Mican ise, “Taraftarlar en çok Quaresma forması alıyor” ifadelerini kullandı.

Orhan Yıldırım

Gustavo tamam, Glik sırada

Haberin Devamı
YORUM YAZ