MENÜ

Marcelo o pozisyonu anlattı: İletişim sorunu yaşadık

Beşiktaş’ın Brezilyalı stoperi Marcelo, derbinin son anlarında kaleci Fabri’yle yaşadıkları anlaşmazlığın kendilerine gol olarak geri dönmesini yorumladı. 29 yaşındaki futbolcu, “Fabri’yle o pozisyon sırasında iletişim eksikliği yaşadık. Yapılmaması gereken bir hataydı” dedi.

Marcelo o pozisyonu anlattı: İletişim sorunu yaşadık

Kara Kartal’ın tecrübeli savunmacısı Marcelo Guedes, önceki akşam ilk 11’de çıktığı derbide 90 dakikanın başından sonuna kadar ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çekmişti. Ancak Brezilyalı futbolcu, 90 dakikalık etkili görüntüsüyle değil, 90+4’te kalecisi Fabri’yle yaşadığı pozisyonla ön plana çıktı.

Fenerbahçe’nin savunmacısı Kjaer’in ceza alanında bulunan Emenike’ye gönderdiği topa müdahale etmek için girişimle bulunan Marcelo, arkasından gelen Fabri’yle çarpışıp topu ağlara göndermişti. 29 yaşındaki oyuncu bu pozisyonla ilgili yaptığı açıklamada üzgün olduğunu söyledi.

‘Önümüze bakmamız lazım’

Maç sonunda o anı gazetecilere yorumlayan Marcelo, “Fabri’yle o pozisyon sırasında iletişim eksikliği yaşadık. Yapılmaması gereken bir hataydı. Elbette çok üzgünüz. Ancak moralimizi bozup bu maçın etkisinde kalacak halimiz yok. Şimdi önümüze bakmamız gerekiyor. Şampiyonluk için her şey bizim elimizde. Kalan 4 maçımızı kazanıp şampiyon olacağız” ifadelerini kullandı.


Demba Ba’ya durmak yok!

Haberin Devamı
YORUM YAZ