Nordin Amrabat açıkladı: Galatasaray'ın eski yıldızından Casemiro iddiası

Adı Galatasaray ile anılan Sofyan Amrabat'ın bir dönem Galatasaray'da forma giyen ağabeyi Nordin Amrabat sürpriz bir iddia ortaya attı. İddianın merkezinde bulunan kişi ise Manchester United'ın Brezilyalı orta alan oyuncusu Casemiro. İşte detaylar...

Nordin Amrabat açıkladı: Galatasaray'ın eski yıldızından Casemiro iddiası

2023/2024 sezonunun sona ermesinin ardından takımlar transfer çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Bu takımlardan biri de Galatasaray oldu. Sarı - kırmızılıların orta saha için transfer listesinde yer alan iki ismin geçen sezon kiralık olarak Manchester United'da forma giyen Sofyan Amrabat ve Brezilyalı oyuncu Casemiro

Haberin Devamı

CASEMIRO'YA RONALDO ENGELİ

Galatasaray’ın orta saha listesindeki Casemiro için flaş bir iddia ortaya atıldı. Manchester United’la 2026’ya kadar sözleşmesi süren ancak takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Brezilyalı yıldız için Al Nassr’ın devreye gireceği belirtildi.

NORDIN AMRABAT'TAN SÜRPRİZ İDDİA

FA Cup finali öncesi Casemiro sakatlığı nedeniyle kadroda yer almamıştı. Manchester United Menajeri Erik ten Hag ise bu durumdan duyduğu üzüntüyü dile getirmişti.

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen ve Casemiro'nun takım arkadaşı Sofyan Amrabat'ın ağabeyi Nordin Amrabat, Brezilyalı yıldızla ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Nordin Amrabat açıkladı: Galatasarayın eski yıldızından Casemiro iddiası

Kariyerine Yunan ekibi AEK'te devam eden 37 yaşındaki oyuncu Casemiro'nun ilk 11'de yer almadığını duyunca sakat olmamasına rağmen sakatım deyip tribünde oturmayı tercih ettiğini iddia etti.

Haberin Devamı

"Casemiro, FA Cup Finalinde sakatlanmadı. Oyuna başlayamayacağını öğrendi ve kendi kendine, tamam o zaman ben de tribünde otururum diye düşündü. Oynayabilecek durumdaydı."

TEKLİF BELLİ OLDU

İngiliz Daily Mail'de yer alan habere göre, Al-Nassr, Al-Ahli ve Al-Qasidiy Casemiro'yu transfer etmek için yarışıyor. Üç kulüp de ona United'da kazandığı haftalık 350.000 Sterlin'den daha iyi bir paket sunmaya hazır. Casemiro, United'ın City karşısında aldığı galibiyetin ardından kutlamalara katılmak yerine ailesiyle tatile çıkmayı tercih etmişti.

Nordin Amrabat açıkladı: Galatasarayın eski yıldızından Casemiro iddiası

YORUM YAZ