Manchester United'ın hedefi Xavi! Fenerbahçe maçı bekleniyor

Premier Lig’in büyük kulüplerinden biri olan Manchester United'da Erik ten Hag'ın geleceğine dair bir açıklama geldi. Sezona kötü bir başlangıç yapan teknik direktörün olası bir ayrılık yaşaması durumunda yerine gelebilecek adaylar da ortaya çıktı.

Manchester United'ın hedefi Xavi! Fenerbahçe maçı bekleniyor

Son zamanlarda çıkan haberler, United’ın 2,5 yıldır birlikte çalıştığı teknik direktör Erik ten Hag’ın görevden ayrılması durumunda yerine geçecek potansiyel adayların haberleri herkes için merak konusu oldu. Bazı kaynaklara göre, aracılar Barcelona’nın eski yıldızı Xavi Hernández ile geçen aylarda iki kez iletişime geçti.

Haberin Devamı

TOPLANTILAR GÜNDEMDE

Manchester United Futbol Direktörü Omar Berrada, öncülüğündeki dört kişilik bir ekip, geçen hafta Perşembe günü Barcelona’ya uçtu. Bununla birlikte, United’a yakın kaynaklara göre son zamanlarda bazı üst düzey toplantılar gerçekleştirildi. United’ın ortağı Sir Jim Ratcliffe’in Amerika Kupası yat yarışının 37. düzenlemesinde Britanya’yı desteklemek amacıyla Barcelona’da bulunması da bu sürecin bir parçasıydı. Böylece, Ten Hag’in iki buçuk yıllık görevinden alınması durumunda Xavi’nin aday olabileceği yönündeki spekülasyonlar yeniden alevlendi.

Manchester Unitedın hedefi Xavi Fenerbahçe maçı bekleniyor

HENÜZ BİR DEĞİŞİKLİK YOK

Ancak Manchester United, Ten Hag’ın teknik direktör olarak kaldığını ve takımın Perşembe günü Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ile karşılaşmaya hazırlanırken herhangi bir değişiklik planına gidilmeyeceğini ve menajerin takımdaki geleceği hakkında spekülasyon yaratmayı reddettiklerini duyurdu.

Haberin Devamı

UNITED ONU ZORLADI

Manchester United’ın düşük yüzdeli sahiplerinin FA Kupası finali etrafında bir takım potansiyel değişiklikle alakalı konuşmasından sonra, yaz aylarında Ineos yöneticileriyle Ibiza’da yapılan zirve toplantısında görevine devam eden Hollandalı teknik adam Erik ten Hag, sezona zor bir başlangıç yaptı.

TEK ADAY O DEĞİL

Xavi bir yana, Sporting Lizbon teknik direktörü Ruben Amorim ve eski Borussia Dortmund patronu Edin Terzić de işin içine girebilir. Ancak Amorim’in Manchester City’de Pep Guardiola’nın yerini alması yönündeki iddialar da giderek güçleniyor.

Manchester Unitedın hedefi Xavi Fenerbahçe maçı bekleniyor

Manchester Unitedın hedefi Xavi Fenerbahçe maçı bekleniyor

YORUM YAZ