Manchester United'da taşlar yerinden oynadı! Erik ten Hag kovuldu

Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Erik ten Hag'ın görevine son verildiğini resmen açıkladı. Kırmızı Şeytanlar'da Ten Hag'ın yerine geçecek isim de netleşti.

Manchester United'da taşlar yerinden oynadı! Erik ten Hag kovuldu

Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile berabere kalınan maçtan sonra Premier Lig'de de West Ham'a yenilen Manchester United'da acil durum toplantısı ilan edildi. İngiliz devinde geldiği günden bu yana eleştirilerin hedef noktasında olan Erik ten Hag'ın görevine son verildi.

Haberin Devamı
Erik ten Hag: Hayal kırıklığı yaşadık

KULÜBÜN EFSANESİ GÖREV BAŞINA

İngiliz ekibi, yeni bir teknik direktör gelene kadar takımın başında yardımcı antrenör olarak görev yapan aynı zamanda da kulübün efsaneleri arasında yer almış bir isim olan Ruud van Nistelrooy'un olacağını açıkladı.

FENERBAHÇE İLE BERABERE KALDI

54 yaşındaki çalıştırıcının bu sezon görevde olduğu dönemde Manchester United, 9 Premier Lig maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Kırmızılar, son olarak ligin 9. haftasında deplasmanda West Ham United’a 2-1 mağlup oldu. Manchester temsilcisi, UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı 3 maçta da sahadan beraberlikle ayrıldı. Söz konusu 3'taki son beraberlik, geçtiğimiz Perşembe günü Kadıköy’de Fenerbahçe ile oynanan müsabakada 1-1'lik skorla alındı.

Haberin Devamı

Manchester Unitedda taşlar yerinden oynadı Erik ten Hag kovuldu

Manchester United'ın resmi siteden yaptığı açıklama şöyle;

"Erik ten Hag, Manchester United Teknik Direktörlüğü görevinden ayrıldı. Nisan 2022'de göreve gelen Erik, 2023'te Carabao Kupası'nı ve 2024'te FA Kupası'nı kazanarak kulübü iki yerel kupaya taşıdı.

Erik'e bizimle geçirdiği süre boyunca yaptığı her şey için minnettarız ve kendisine gelecek için iyi dileklerimizi sunuyoruz.

Ruud van Nistelrooy, kalıcı bir teknik direktör göreve gelene dek mevcut teknik ekip tarafından desteklenen geçici baş antrenör olarak takımın başına geçecek."

Manchester Unitedda taşlar yerinden oynadı Erik ten Hag kovuldu

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

Manchester Unitedda taşlar yerinden oynadı Erik ten Hag kovuldu

YORUM YAZ