MENÜ

Manchester United Sanches için 50 milyon Pound önerdi

İngiliz devi Manchester United, Portekiz temsilcisi Benfica'nın 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Renato Sanchez için 50 Milyon Pound'luk (Yaklaşık 206 milyon TL) teklifin kabul edileceğinden emin.

Manchester United Sanches için 50 milyon Pound önerdi

2015-2016 sezonu ara transfer döneminde Benfica'nın genç orta saha oyuncusu Renato Sanches'in transferi için büyük uğraş veren İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, bu transferi gerçekleştirememişti.

Benfica cephesi, İngiliz ekibinin yeni teklifi sonrası ikna olmuş görünüyor. Portekizliler, ManU'nun revize ettiği Sanches teklifini kabul ettiğini duyurdu.

Bu transferin bonuslarla ve anlaşma maddeleriyle birlikte United'a hayli maliyetli çıkması bekleniyor.

Manchester United'ın yıldızları için seks iddiası!

Öyle ki, İngiliz ekibinin sezon başında Fransız hücum oyuncusu Martial için ödediği 58 Milyon Pound'a (Yaklaşık 240 milyon TL) yakın bir rakamla Sanches transferinin gerçekleşmesi bekleniyor.

Manchester City Real Madrid maçı hangi kanalda şifreli mi saat kaçta?

Sanchez ilk defa Ekim ayında Benfica forması gilmiş sonrasındaki performansıyla dikkat çekmişti. Portekiz milli takımında oynayan Sanchez için Real Madrid devreye girmiş fakat Sanchez'in menajeri Jorge Mendes ile yakın arkadaş olan Real başkanı Perez bu transferden vazgeçmişti.

Atletico Madrid 1-0 Bayern Münih

Manchester United scoutlarının, Sanches'in oynadığı bütün maçları seyrettikten sonra hazırladıkları raporda, genç orta saha oyuncusundan 'Dünya çapında bir yetenek' olarak bahsettikleri ortaya çıktı.



Edip ADANIR

Haberin Devamı
YORUM YAZ