MENÜ

Manchester City'den Edin Dzeko paylaşımı

Transferin son gününde Edin Dzeko iddiaları bitmek bilmiyor. Şimdi de Manchester City'den tartışılacak bir paylaşım geldi...

Manchester City'den Edin Dzeko paylaşımı

Fenerbahçe ve Edin Dzeko flörtünü İngiliz gazeteleri her gün manşetlerine taşırken, transferin son günü, iddiaların ardı arkası kesilmek bilmiyor. Aziz Yıldırım'ın Dzeko için 16 milyon euroyu gözden çıkardığı haberlerinin ardından Bosnalı oyuncunun Fenerbahçe'ye yakın olduğu iddia edilmişti.

CITY'DEN İLGİNÇ TWITTER PAYLAŞIMI


Konuyla ilgili herhangi bir şekilde açıklamada bulunmayan City ise, resmi Twitter hesabından çok tartışılacak bir paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşımda "Türk devi Dzeko'yu mu istiyor?" denildi... Bu cümlenin hemen yanında da "City ise Real Madrid'in süperstarını mı alıyor?" yazıldı. Kulübün gazetelerde çıkan transfer haberlerini bu şekilde paylaştığı belirtilirken,paylaşılan linkte transfer dedikodularının yer aldığı görüldü. Kulüple ilgili bir iddianın herhangi bir transfer haberi, City'nin hesabının ise sanki bir spor gazetesiymiş gibi hareket etmesi dikkat çekt.

"TRANSFERİ KAPADIK GİBİ..."

Paylaşımda yapılan linke tıklandığında, Manchester City'nin resmi internet sayfası açılıyor. Burada da haberlerle ilgili "Manchester City ocak ayı transfer dönemini kapamış gibi gözüküyor ancak gazetelerde özellikle Edin Dzeko hakkında olmak üzere birçok haber mevcut" denildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ