Guardiola en zor rakibini açıkladı! 'Onlara karşı oynamak...'

Premier Lig devi Manchester City'nin hocası Pep Guardiola, rakip olduğu en zorlu takım ve hoca hakkında önemli ifadeler kullandı.

Guardiola en zor rakibini açıkladı! 'Onlara karşı oynamak...'

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, şu ana kadar karşılaştığı en zor rakibin Klopp dönemindeki Liverpool olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Pep Guardiola yaptığı açıklamada şöyle konuştu: 

Klopp'un Liverpool'u karşılaştığım en zorlu rakipti. Onlara karşı oynamak çok zordu. Bu yüzden başardıklarımızla gurur duyuyorum. Büyük bir başarı elde ettik.

Guardiola'nın takımı Manchester City ve Klopp'un çalıştırdığı dönemdeki Liverpool, şampiyonluk için öne çıkan adaylar olmuş ve iki ekip de kupa için büyük mücadele vermişti.

Guardiola en zor rakibini açıkladı Onlara karşı oynamak...

Tüm dünya ilgiyle izledi!

Pep Guardiola ve Klopp, İngiltere'de rakip olduğu dönemde karşılaştığı maçlarda büyük bir mücadele ortaya koymuş ve bu maçlar, tüm dünya tarafından ilgiyle takip edilmişti. Alman menajer Klopp, o dönemde Guardiola'nın takımı Manchester City'nin şampiyonluk hegemonyasına son vererek 1 kez lig şampiyonluğu yaşamıştı. 

Öte yandan Klopp'lu Liverpool, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu ise Guardiola'nın ekibi Manchester City'den önce kazanarak önemli bir başarı elde etmişti. 

YORUM YAZ