MENÜ

Maç sonu ortalık karıştı!

Spor Toto Süper Lig 14. haftasında oynanan Aytemiz Alanyaspor-Kayserispor karşılaşmasının ardından soyunma odası koridorlarında olay çıktığı öğrenildi. Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica ve futbolcu Cristian Sapunaru'ya saldırı olduğu iddia edildi.

Maç sonu ortalık karıştı!

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Alanyaspor maçından sonra A Spor'a açıklamalarda bulundu. Bedir, Kayserispor'un 2-1 kazandığı maçın ardından Teknik ekibe saldırı olduğunu ve teknik direktör Marius Sumıdica'nın burnunun kanadığını belirtti.

İşte Bedir'in açıklamaları:

"Alanyaspor'un kaleci antrenörü takımımıza saldırdı, hocamızın burnu kanadı. Tercümanımız hastaneye kaldırıldı. Yoldan geri döndüm, şu anda soyunma odasındayım tutanaklarla ve arkadaşlarımızla ilgileniyorum. Sumudica'nın burnu kanıyordu konuştum kendisini teselli ettim."

"Keşke biz yenilseydik ama bu olaylar olmasaydı. Alanyaspor'un yöneticilerine ulaşamadım. Alanyaspor'un kaleci antrenörü Fevzi Hoca saldırmış. Olayı görmediğim için abartmak istemiyorum. Deniz'in de göğüsüne tekme atılmış sanırım."



"En üzüldüğüm taraf Alanyaspor'dan bir yöneticiyi bulamadım. Çok detaylandırmak istemiyorum. Olaya tam anlamıyla hakim değilim. Maçı 70. dakikaya kadar Hasan Çavuşoğlu'yla birlikte takip ettim. Aramızda bir sorun olmadı."

Yayıncı kuruluştan açıklama

Bu açıklamaların ardından yayıncı kuruluş beINSports'un haberine göre, iki tarafın da birbirlerine karşı fiziki müdahalenin söz konusu olduğu belirtildi. Güvenlik güçlerinin araya girmesi ile olaylar sakinleşti.

Son dakika! TFF 2. ve 3 Lig takımlarından boykot


Aytemiz Alanyaspor-Kayserispor maç sonucu: 1-2




Haberin Devamı
YORUM YAZ