MENÜ

Lukas Podolski'den Çin'e mesaj

Galatasaray'ın Alman oyuncusu Lukas Podolski'den Çin mesajı geldi. Yıldız oyuncunun sosyal medyadan yaptığı paylaşım binlerce kez diğer kullanıcılar tarafından paylaşıldı.

Lukas Podolski'den Çin'e mesaj

Dünyadaki 'Çin modası'na Lukas Podolski de uydu. Galatasaray'ın Alman yıldızı Twitter'dan Çin'in 8 Şubat'taki yıllbaşını kutladı.

Son zamanlarda Çin'e giden yıldızlarda büyük artış olması adeta bir Çin furyasının başlamasına sebep oldu. Ersan Adem Gülüm'ü Çin'e gönderen Beşiktaş Çince Twitter hesabı açarken, Manchester City kulübü de resmi internet sitesinden Çinlilerin yılbaşı olan Maymun Yılı'nı kutladı.


Sneijder'in menajerinden rest!
Mesaj mı?

"Herkese yeni yıl için mutluluklar dilerim. Umarın ailenizle mutlu bir yılbaşı akşamı geçirirsiniz" diyen Lukas Podolski'nin hem Çince hem de İngilizce olarak Maymun Yılı'nın kutlaması ise tartışmaları da beraberinde getirdi. Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın 8 milyon euroluk bonservis bedeliyle yılda 8 milyon euro kazanacağı Çin'e gitmesi, bunun dışında ise birçok dünya yıldızının yüksek bonservis bedelleriyle yine Çin'e transfer olup, inanılması güç paralar kazanması, Avrupa'da eskisi gibi ilgi görmeyen oyuncuları harekete geçirebilir.

30 yaşındaki Podolski'nin de Çin mesajı yayınlamasının altında sezon sonuyla ilgili değişik planları olabileceği yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

Avrupa Şampiyonası bu konuda belirleyici rol de oynayabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ