MENÜ

Lucas Leiva geliyor

Sarı-Kırmızılılar, Liverpool’un 29 yaşındaki ön liberosuyla 3 yıllığına anlaştı. Leiva’nın menacerinin bu hafta İstanbul’a gelerek Galatasaray’la masaya oturacağı öğrenildi. İngiliz kulübüne 3 milyon Euro, Sambacı’ya da 2 milyon 750 bin Euro ödenmesi bekleniyor.

Lucas Leiva geliyor

Galatasaray uzun süredir aradığı ön liberoya sonunda kavuşuyor... Liverpool’un 29 yaşındaki ön liberosu Lucas Leiva ile Sarı-Kırmızılılar her konuda anlaşma sağladı.

Tarafların 3 yıl için el sıkıştığı, senelik 2 milyon 750 bin Euro’luk sabit ücret konusunda da mutabakata varıldığı öğrenildi. Detayları görüşmek için bu hafta Leiva’nın menacerinin İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Bir aksilik çıkmazsa sonrasında resmi sözleşme imzalanacak. Galatasaray’ın bu transfer için kulübü Liverpool’a da 3 milyon Euro ödeyeceği iddia ediliyor. Teknik direktör Riekerink’in de, geçtiğimiz günlerde isim telaffuz ederek işaret ettiği Lucas Leiva, imzalar atıldıktan sonra Selçuk İnan’ın orta sahadaki yeni partneri olacak ve Felipe Melo’nun boşluğunu dolduracak.

Galatasaray yönetimi gaza bastı! 4 transfer birden...

Hedefinde milli forma var

Lucas Leiva bugüne kadar 22 kez Brezilya Milli Takımı’nın formasını giydi. 2006-2013 yılları arasında bu gururu yaşayan tecrübeli futbolcu, Liverpool’da yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle düzenli olarak şans bulamayınca, milli takımdan uzaklaştı. Leiva’nın hedefi, Galatasaray’da istikrarlı bir şekilde yüksek performans ortaya koyup, yeniden Brezilya Milli Takımı kadrosuna dahil olabilmek. Riekerink de bu konuda öğrencisini teşvik edecek.

Yeniden Rodallega!

Haberin Devamı
YORUM YAZ