Adı daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe anılmıştı! Federico Chiesa Liverpool'a transfer oldu

Bir süre önce adı Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan İtalyan sol kanat Federico Chiesa'nın yeni takımı belli oldu. Juventus'la yollarını ayıran Chiesa, 13 milyon euro karşılığında Liverpool'un yolunu tuttu.

Adı daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe anılmıştı! Federico Chiesa Liverpool'a transfer oldu

Juventus'un yıldız oyuncusu Federico Chiesa'nın bir sonraki takımının neresi olacağı merak ediliyordu. Oyuncunun transferde adı Beşiktaş'la da anılmıştı.

Haberin Devamı

İtalyan sol kanat, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'a transfer oldu. Transferi hakkında açıklamalarda bulunan Chiesa, "Liverpool oyuncusu olmaktan çok mutluyum. Richard Hughes beni aradığında ve 'Liverpool'a katılmak ister misin?' dediğinde ve teknik direktör beni aradığında hemen evet dedim çünkü bu kulübün tarihini biliyorum, taraftarlar için ne ifade ettiğini biliyorum." dedi.

ADI BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE İLE ANILDI

Liverpool bu transfer için 13 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Chiesa için Barcelona şartlarını zorlamıştı fakat oyuncunun Premier Lig'e gitmek istemesi transferi çıkmaza sokmuştu. İtalyan oyuncunun ismi ülkemizde Beşiktaş ve Fenerbahçe'yle  de anılmıştı.

Avrupa'da ve dünyada biten transferler 2024

YORUM YAZ