MENÜ

Liverpool-Manchester City maç sonucu: 4-3

Premier Lig'in 23. haftasında Liverpool, Manchester City'yi 4-3 mağlup etti. Manchester City, bu skorla ligdeki ilk mağlubiyetini aldı. Guardiola'nın öğrencileri, Premier Lig'de 30 maç sonra ilk yenilgisini Liverpool'dan aldı.

Liverpool-Manchester City maç sonucu: 4-3

Premier Lig'in 23. haftası dev bir maça sahne oldu. Anfield Road'da oynanan karşılaşmada Liverpool, Manchester City'yi 4-3 mağlup etti ve Manchester City'nin nağmağlup ünvanına son verdi. Manchester City, Premier Lig'de 30 maç sonra ilk yenilgisini Liverpool'dan aldı

23 maç sonunda ilk mağlubiyetini alan Manchester City 62 puanda kalırken, Liverpool 47 puana yükseldi.

Maçtan dakikalar:

Karşılaşma oldukça hızlı başladı. Alex Oxlade-Chamberlain, kendi becerisi ile mükemmel bir gole imza attı ve Liverpool, 9. dakikada 1-0 öne geçti.

İlk yarının sonlarına doğru Manchester City, ataklarını sıklaştırdı. Leroy Sane 40. dakikada eşitliği sağlayan golü kaydetti.

İlk yarı iki takımın attığı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

8 dakikada 3 gol

Liverpool, ikinci yarıya bomba gibi başladı. 59. dakikada Roberto Firmino'un attığı mükemmel gol eşitliği bozdu.

Manchester City'nin yaptığı santra sonrası Mane topu kaptı. Çalımlarla içeri giren Senegalli yıldızın yaptığı plase direkten auta çıktı.

Dakikalar 61'i gösterdiğinde, Mane bu sefer direğe takılmadı. Salah'ın pasında topla buluşan Mane, farkı 2'ye çıkaran golü kaydetti.

Liverpool, fırtınası dinmedi. 68. dakikada Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah, farkı 3'e çıkaran golü kaydetti.

Manchester City geri dönmeye çalıştı ama...

84. dakikada Bernardo Silva attığı golle City'yi ümitlendirdi. Ataklarını sıklaştıran ve beraberlik için yüklenen City, 90. dakikada İlkay Gündoğan ile golü buldu ve skoru 4-3'e getirdi.

90. dakikada kazanılan serbest vuruşta, De Bruyne'in ceza sahasına kestiği ortaya iyi yükselen Agüero, kafayı vurdu ama top az farkla auta çıktı.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Liverpool, Manchester City'yi 4-3 mağlup etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ