Şampiyonlar Ligi'nde Lille-Real Madrid maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta, şifresiz mi? Tüm gözler Arda Güler'in üzerinde

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta maçında Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, Fransa'da Lille deplasmanına konuk oluyor. Bu karşılaşma öncesi tüm gözler Arda Güler'in üzerindeyken, canlı yayın izleme bilgisi de merak konusu. Peki Lille-Real Madrid maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta, şifresiz mi? Arda Güler ilk 11'de mi? İşte tüm detaylar.

Şampiyonlar Ligi'nde Lille-Real Madrid maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta, şifresiz mi? Tüm gözler Arda Güler'in üzerinde

Şampiyonlar Ligi'nde ikinci maçlarının heyecanı bugün devam ediyor. Devler sahnesinde bu akşamın dikkat çeken maçlarından biri Lille-Real Madrid karşılaşması olacak. Milli yıldızımız Arda Güler'n formasını giydiği Real Madrid, Fransa'da puan ya da puanlar peşinde.

Haberin Devamı

Madrid ekibinin rakibi Lille ise Avrupa’da ilk maçında Sporting Lizbon’a iki farkla mağlup olmuştu. Real Madrid’in sezon başında takıma katılan Mbappe Atletico Madrid mücadelesinde sakatlığı sebebiyle süre bulamazken Lille maçı kafilesine dahil edildi. Eflatun-beyazlılarda Ceballos ve Brahim Diaz’ın sakatlıkları sürüyor.

Şampiyonlar Liginde Lille-Real Madrid maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta, şifresiz mi Tüm gözler Arda Gülerin üzerinde

LİLLE- REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN?

Lille- Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçı 2 Ekim Çarşamba (bugün) 22.00'de oynanacak. Arda Güler’in de forma giymesi beklenen Lille Real Madrid maçı saat 22.00’de başlayacak. Karşılaşma tabii ekranlarından canlı yayınlanacak.

ARDA GÜLER İLK 11'DE Mİ?

Bu akşam ayrıca Türk sporseverlerin gözü Arda Güler'in üzerinde olacak. Carlo Ancelotti'nin Arda Güler ile ilgili kararı henüz bilinmiyor. Marca'da yer alan bilgiye göre Arda Güler'in Lille karşısında ilk 11'de olması bekleniyor.

YORUM YAZ