MENÜ

Lens resti çekti Kartal oldu!

Siyah-Beyazlılar, uzun uğraşlar sonrasında Sunderland’i ikna ederken, transferde bizzat Lens’in başrolü oynadığı ortaya çıktı. İngiliz kulübüyle defalarca görüşen Hollandalı yıldız, “Beşiktaş’tan başka bir takıma gitmem” diyerek süreci kolaylaştırdı.

Lens resti çekti Kartal oldu!

Jeremain Lens konusunda artık resmi imza beklenirken, taraftarlar da dört gözle Hollandalı yıldızı bekliyor. Transferin perde arkasında ise ilginç detaylar yatıyor.

Siyah-Beyazlılar 29 yaşındaki kanat oyuncusunu çok önce ikna etmesine rağmen kulübü Sunderland ile bir türlü el sıkışamamıştı. Taraflar ödeme planı konusunda pürüzler yaşarken, sürecin daha fazla uzamasını engelleyen isim bizzat Lens’in kendisi oldu. Kulübüyle defalarca görüşen ve başka tekliflerin değerlendirilmemesini isteyen Lens’in, “Beşiktaş’tan başka bir takıma gitmem. Bonservisim konusunda lütfen gereken kolaylığı gösterin” dediği öğrenildi. Başarılı futbolcunun bu tutumu sonrasında Sunderland kulübü daha fazla diretmezken, her iki yönetim orta noktada buluşup anlaştı.

3 yıllık sözleşme

Siyah-Beyazlılar, Negredo transferinde olduğu gibi Lens’in bonservisini de taksitli şekilde ödeyecek ve 3 yıllık sözleşme yapacak. Pazartesi en geç salı takımla birlikte antrenmanlara çıkması beklenen Jeremain Lens, yeni sezonda Beşiktaş’ın hücum gücünü bir hayli artıracak. Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 36 resmi maça çıkan Lens, 5 kez rakip fileleri havalandırırken tam 17 asist yapmıştı.

Orhan Yıldırım

Beşiktaş Lens'i resmen açıkladı

Haberin Devamı
YORUM YAZ