MENÜ

Lazio Galatasaray canlı izle hangi kanalda saat kaçta? / Lazio Galatasaray CANLI İZLE

Lazio Galatasaray maçı UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin zorlu mücadelelerinden biri olacak. İstanbul'daki ilk maçta Galatasaray Lazio ile 1-1 berabere kalmıştı. Teknik direktör Mustafa Denizli komutasındaki Aslan'ın kaderi de bu maçta belli olacak. Peki Lazio Galatasaray hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Lazio Galatasaray canlı izle canlı anlatım detayları da bu haberde. İşte kritik maçın bilgileri

Lazio Galatasaray canlı izle hangi kanalda saat kaçta? / Lazio Galatasaray CANLI İZLE

Lazio Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin kritik randevusu. Galatasaray, son 32 turu rövanş maçında Lazio deplasmanına çıkacak. Geçtiğimiz hafta İstanbul'da oynanan müsabakada Galatasaray, Lazio ile 1-1 berabere kalmıştı.

Peki teknik direktör Mustafa Denizli komutasındaki Galatasaray'ın, İtalya'da Lazio'ya karşı oynayacağı kritik mücadele TSİ saat kaçta oynanacak ve hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray Lazio canlı izle - canlı anlatım seçenekleriyle ilgili detaylar ve daha fazlası haberin devamında...

LAZIO - GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLE

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında, 25 Şubat Perşembe günü İtalya ekibi Lazio'ya konuk olacağı mücadele öncesi Sarı-Kırmızılı taraftarlara müjde geldi.

İstanbul'da 1-1'lik skorla tamamlanan karşılaşmanın rövanşını Türk futbolseverler, TRT 1'den naklen izleme şansına sahip olacak.

LAZIO - GALATASARAY CANLI ANLATIM

Roma Olimpiyat Stadyumu
'nun ev sahipliği yapacağı mücadele TSİ 20.00'de başlayacak.

Türk Telekom Arena'da oynanan ve 1-1 biten ilk maçta, Sarı-Kırmızılı ekibin golünü 12. dakikada Sabri Sarıoğlu, İtalyan temsilcisinin golünü ise 21. dakikada Savic kaydetmişti.

Lazio'nun muhtemel ilk 11'i: Marchetti, Konko, Mauricio, Hoedt, Radu, Prolo, Biglia, Milinkovic, Lulic, Anderson, Matri

Galatasaray'ın muhtemel ilk 11'i: Muslera, Denayer, Koray, Hakan, Carole, Donk, Chedjou, Sabri, Selçuk, Sniejder, Podolski



Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli, Lazio maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, Pereira'nın "Defansif futbolla Avrupa'ya damga vuramazsınız" sözlerine, "Bunun örnekleri var. Inter ve Yunanistan, bu şekilde şampiyon oldu" şeklinde cevap verdi.

Muslera korkuttu!

Galatasaray'da, Uruguaylı Muslera, son çalışmada eline darbe alarak antrenmanı yarıda bıraktı. Lazio ile kozlarını Roma Olimpiyat Stadı'nda paylaşacak Galatasaray'da Muslera, akşam yapılan sona idmanda eline darbe aldı.

Tedbir amaçlı antrenmandan çıkartılan Uruguaylı eldivenin ilk tedavisi saha içinde yapıldı.

Sağlık ekibinden edinilen bilgiye göre, 29 yaşındaki kalecinin korkulacak bir durumu olmadığı ve maçta forma giyeceği belirtildi.

Galatasaray nasıl tur atlar?

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turu ilk maçında Galatasaray kendi sahasında Lazio ile 1-1 berabere kaldı ve rövanş maçı için hesaplar yapılmaya başlandı.

Avantaj Lazio'da

Sabri Sarıoğlu'nun attığı golle umutlanan Sarı Kırmızılılar'ın, işini zora sokan golü kaydeden isim Sergej Milinkovic Savic oldu.

Alınan bu skorla İtalyanlar rövanş için avantajlı bir skor elde etmiş oldu.


Lazio-Galatasaray maçına Rus hakem


Gol şart!

Galatasaray rövanşta rakibine karşı 1-1 dışındaki bol gollü beraberlikler ve galibiyet alması halinde tur atlayan taraf olacak.

Golsüz beraberlikte Lazio, bir üst tura geçecek. 1-1'lik skorda ise maç uzatmalara gidecek. Uzatmada da gol olmaması halinde turu geçen takımı penaltılar belirleyecek.

Temsilcimizin tur için rövanş maçında mutlaka gol ve goller bulması gerekiyor. Aksi takdirde Galatasaray, Avrupa'ya veda edecek.



Kura çekimi ne zaman?

Çizme ekibi Lazio'yu elemesi halinde Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekimine katılacak.

İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek kura çekimi 26 Şubat tarihinde yapılacak ve TSİ 14.00'te başlayacak.

Son 16 turunda ilk karşılaşmalar 10 Mart'ta, rövanş müsabakaları ise 17 Mart tarihinde oynanacak.

Lazio - Galatasaray maçı öncesi olay


İstanbul'dan Roma'ya giden ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan Pegasus uçağında olay çıkaranlarınLazio-Galatasaray maçını izlemeye giden Galatasaray taraftarı oldukları ve olay çıkararak kabin memurunu taciz ettikleri gerekçesiyle Saraybosna'ya indirildikleri belirtildi.

Lazio-Galatasaray maçını izlemek üzere Roma'ya giden bazı yolcuların taşkınlık yapmaları sonucu uçağın Saraybosna'ya inme kararı aldığı ve bu yolcuların uçaktan çıkarıldıkları öğrenildi.

Saraybosna Emniyeti'nin de acil iniş sonrası 5 kişiyi gözaltında aldığı bildirildi. Uçağın, olay çıkartan yolcuları bıraktıktan sonra Roma’ya devam ettiği öğrenildi.

Galatasaray taraftarı bıçaklandı

UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam oynanacak Lazio Galatasaray son 32 turu mücadelesi öncesi istenmeyen olaylar yaşanıyor.

Corriere della Sera'da yer alan habere göre; İstanbul'dan maçı izlemek üzere Roma'ya geldiği belirtilen 23 yaşındaki Türk taraftarın, Roma Olimpiyat Stadı yakınlarından çıkan arbede sonucu bıçaklandığı belirtildi.

Sırtından bıçaklanan Galatasaray taraftarının Gemelli Hastanesi'ne kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin olmadığı ifade edildi.

Öte yandan zorlu maç öncesinde başka olaylar da çıktı.

Dün gece Roma'nın Ponte Milvio bölgesinde Lazio ve Galatasaray taraftarı arasında yaşanan gerginlikte üzerinden uyuşturucu çıktığı belirtilen iki kişi gözaltına alındı.

Akşamki maç öncesinde 1500'ü bugün ve 100 civarı dün olmak üzere toplam 1600 Galatasaray taraftarının Roma'ya geldiği ve çıkan bu olaylar sonrası İtalya polisinin alarm halinde olduğu bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ