Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'dan çarpıcı açıklama: Hiç paramız yok!

Hafta sonunda ligin kaderini belirleyecek maçta Galatasaray’ı konuk edecek olan Konyaspor’un patronu Ömer Korkmaz’ın Kayserispor müsabakasının ardından yaptığı açıklamalar gündem oldu. Korkmaz, “Hiç paramız yok, Samsunspor galibiyetinin primini bile veremedik” dedi.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'dan çarpıcı açıklama: Hiç paramız yok!

Ligin son haftasında Konyaspor pazar akşamı sahasında Galatasaray’ı konuk edecek. Konyaspor’a küme düşmemek için 1 puan yeterken Galatasaray da 1 puan aldığı takdirde Fenerbahçe maçının skorundan bağımsız olarak şampiyonluğunu ilan edecek.

Haberin Devamı

Süper Lig’de tarihinin en zor sezonlarından birini geçiren Konyaspor’da başkan Ömer Korkmaz’ın Samsunspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklama ise sosyal medyada gündem oldu. Maddi sıkıntılara dikkat çeken Korkmaz Samsunspor galibiyeti sonrası futbolculara prim bile veremediklerini söylemişti.

İşte Korkmaz’ın sözleri:

'PLAN YAPMAK ÇOK ZOR'

Konyaspor’un gücünü biliyoruz, Fenerbahçe’den aldığımız puan gibi Galatasaray’dan da puan alabiliriz. Taraftarlarımız ve camiamız her zaman destek oldu. Son maçta tribünlerin dolu olmasını istiyoruz. Umarım 3 puanla ayrılırız, en kötü ihtimalle 1 puan alır ve diğer maçların sonuçlarına bakmadan işimizi kendimiz hallederiz. Bu rahatlığa ihtiyacımız var. Plan yapmak zor, sürekli erteleniyor ve son haftaya kadar sürdü. Zor bir süreçten geçiyoruz, umarım ligi istediğimiz şekilde tamamlarız.

'SON HAFTA ÇÖZECEĞİZ'

“Ödemeler, sorunlar, birçok şeyle uğraşıyoruz. Böyle bir şey söylemek zor ama Samsunspor galibiyetini aldık, oyunculara verecek prim paramız bile yoktu. Oyunculara bir şekilde çözeceğimizi söyledik.”

 

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmazdan çarpıcı açıklama: Hiç paramız yok

YORUM YAZ