MENÜ

Koeman: Kuyt'la şampiyonluk gelir

Dirk Kuyt transferini değerlendiren Koeman, bu transferle Feyenoord'un şampiyonluk için iddialı hale geleceğini savundu.

Koeman: Kuyt'la şampiyonluk gelir

Southampton Teknik Direktörü Ronald Koeman, Fenerbahçeli Dirk Kuyt'ın tekrar Feyenoord forması giyecek olmasını değerlendirdi. De Telegraaf'ta bu haftaki köşesini bu konuya ayıran Hollandalı teknik adam, "Kuyt'ın Feyenoord'a döndüğünü büyük bir memnuniyetle öğrenmiş bulunuyorum. Feyenoord için bu iyi haber. Çünkü Kuyt hala son derece diri. Hem takıma hem de teknik kadroya uzun yıllar önemli yardımları dokunur" dedi.

Koeman, "Dirk Kuyt seyirciyle arasında iyi bağlar olan bir futbolcu. Şimdi genç oyuncular ona bakacak ve ondan bir şeyler öğrenecekler. Bu yönüyle olaya bir bütün olarak baktığımzda yaşamsal bir bağ kurulacağını söyleyebiliriz. Feyenoord mevcut kadrosunu da bir arada tutmayı başarabilirse, Kuyt ile de güçlenecek ve gelecek yıl için oldukça iddialı bir hale geleceklerdir. Ligde şampiyon olabilirler" diye konuştu. Sarı-lacivertli futbolcuyu Koeman'ın da takımına katmak istediği iddia edilmişti. (Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ