MENÜ

Kocaman'dan flaş Valbuena kararı

Fransız yıldızın dar alanda rahat çalım atabilme özelliğini kullanmayı planlayan Fenerbahçe’nin hocası, böylece Trabzonspor’un geriden top çıkarmasını zorlaştıracak.

Kocaman'dan flaş Valbuena kararı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, zorlu Trabzonspor deplasmanı öncesi hücum planını kesinleştirdi... Janssen'in yokluğunda ileride Fernandao ile yola devam edecek olan Kocaman, omzu çıkan Giuliano'nun yerine ise Alper ile Valbuena arasındaki tercihini de netleştirdi. Valbuena'ya forma verecek Kocaman'ın, Fransız yıldızını 10 numara pozisyonunda kullanacağı öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının, Valbuena ile kısa bir görüşme gerçekleştirirken kendini çok iyi hazırlaması talimatı verdiği öğrenildi. Kocaman'ın, tecrübeli yıldıza "Çok zorlu bir deplasman öncesi önemli eksikler var. Bu maçta 10 numara sensin" dediği öğrenildi. Kocaman, oyuncunun dar alanda rahat çalım atabilme özelliğinden faydalanmayı planlıyor.

RAKİBE TOP ÇIKARTTIRMA!
Tecrübeli teknik adam, yaptığı görüşmede Valbuena'ya önde baskı konusunda uyarıda bulunurken, Trabzonspor'un geriden top çıkarmasını zorlaştırma adına bunun önemli olduğunun altını çizdi.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ