MENÜ

Kjaer çileden çıkardı!

Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile oynadığı mücadelede Danimarkalı futbolcu Kjaer'in hataları Sarı Lacivertliler'i çileden çıkardı.

Kjaer çileden çıkardı!

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadelenin 20. dakikasında soldan Beşiktaş Sosa ile ceza sahasına serbest vuruşu kullandı. Ersan ile Kjaer topa yükseldi. Danimarkalı futbolcu ters bir vuruş ile topu kendi ağlarına gönderdi. Beşiktaş bu gol ile 1-0 öne geçti.

Bir hata daha


Dakikalar 24'ü gösterdiğinde bu sefer sahneye Mario Gomez çıktı. Sağ köşeden ceza sahasına gönderilen ortaya Olcay Şahan kafayla arka direğe doğru gönderdi. Savunmada Kjaer kafa vuruşuyla topu uzaklaştıramadı. Top Mario Gomez'in önüne düştü. Alman golcü bu fırsatı golle değerlendirerek Beşiktaş adına durumu 2-0'a getiren golü kaydetti.

Beşiktaş 3-2 Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin Danimarkalı savunma oyuncusunun iki golde de yaptığı hata Sarı Lacivertli teknik heyeti ve taraftarları çileden çıkardı.

Rize'de 3 puandan etti
Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 2. haftasında konuk olduğu Çaykur Rizespor maçında da Kjaer, 74. dakikada kendi kalesine gol atarak takımını 1-0 galip durumdayken 1-1 eşitliğe götürdü. Danimarkalı savunmacı, Sarı Lacivertliler'i bu golle 3 puandan etmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ