SON DAKİKA! Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz istifa etti

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Kayserispor, sahasında karşılaştığı Beşiktaş’a 3-0 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, görevini bıraktığını açıkladı.

Kayserispor, Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş'ı konuk etti. Kritik müsabakayı Beşiktaş 3-0'lık skorla kazandı. Bu sonucun ardından Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz istifa ettiğini açıkladı.

Haberin Devamı

 İşte Burak Yılmaz'ın sözleri:

"Öncelikle Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Büyük takımın nasıl maç kazanması gerektiğini gösterdiler. Bugün, baktığımız zaman 60 dakika bizim yaptığımız planın hepsi tuttu. Önde bastık, pozisyonlara girdik. Beşiktaş'ı sadece uzun oynamaya yönelttik. Bunda da 60 dakika çok başarılı olduk. Gücümüz bu kadar yetti tabii ki de. İki takım arasındaki kalite farkı ortaya çıktı ve 3-0 mağlup olduk. Tabii bizim de penaltı pozisyonumuz var, onların da penaltı pozisyonu var. Ben hiçbir zaman... Saha içinde agresif olup hakemlere itiraz ederim ama hakemlerin niyetinden hiç şüphem yok"

 'BIRAKMA KARARI ALDIM'

"Kendimle alakalı bir şey söylemem lazım. Ben öncelikle Kayseri şehrine, Kayserispor camiasına çok teşekkür ediyorum. Çünkü geçen sene beni buraya getirdiler. Bu şerefli göreve beni layık gördüler. Ben de bu şerefli görevi aslan gibi takımımızı ligde tutarak alnım açık, başım dik bir şekilde yerine getirdim. Sezon başında transfer cezamız vardı. Ben transfer cezamız var diye bırakıp gitmeyeceğim şeklinde de bir açıklama yaptım ve asla da onu bir kere bile sorun etmedim. 18-19 yaşındaki çocuklarla da çıktık oynadık. Başarılı da olduk. Muvaffak olduk, olamadık ama bir değişiklik lazım. Kan değişikliği lazım. Neden kan değişikliği lazım? Çünkü her şeyi denedik. Her şeyi yaptık. Uyku uyumadık, tesiste kaldık, oyun planı değiştirdik, baskıyı değiştirdik, çocuklarla ilişki... Bir tane bir şey kaldı benim gitmem. Ben, bu şehri çok çok sevdiğim için bugün bırakma kararı aldım. Neden? Çünkü her şeyi yaptık. Bir tek hoca değişikliği kaldı. Belki oyuncularım hoca değişirse bir canlanıp bir kan değişikliği ile bu şehre böyle faydamız olacağını düşünerek bugün bırakma kararı aldım"

Haberin Devamı

SON DAKİKA Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz istifa etti

"Şehre teşekkür ediyorum. Çok değerli bir şehir benim gözümde. Çok değerli büyüklerim oldu. Sayın başkanıma çok teşekkür ediyorum. Yönetim kuruluna... Sayın valime, bedeliye başkanıma, bakanıma, vekilime, herkese çok teşekkür ederim. Onları sevindiremedik. Onları mutlu edemedik ama Kayserispor, çok güçlü bir camia. Bir kan değişikliği lazımdı. Ben, bugün bu kararı almak zorundayım. Ben, transfer cezası var diye değil kesinlikle o yüzden gitmiyorum. Bir kan değişikliğinin takıma, şehre iyi geleceğini düşündüğüm için gidiyorum. Tüm Kayseri'ye teşekkür ederim. Hakkım varsa helal olsun. Onların hakkı çok büyük üzerimde. Helal etsinler. Oyuncularıma çok teşekkür ederim. Hepsinin gözlerinden öpüyorum. Baran, bugün bir hata yaptı ve golü yedik. 18-19 yaşında pırlanta gibi. Onun gözlerinden öpüyorum. Aslan gibi dik duracak ve böyle devam edecek. Kendi teknik direktörlüğüm ile alakalı ben futbolculuğumda nasılsa teknik direktörlük işine de soyundum, baş koydum. Allah izin verirse kendimizi geliştirerek gereğini yapacağımı düşünüyorum. Ekibime çok teşekkür ederim. Onlardan Allah razı olsun. Onları da üzük, onları da kırdık ama bazen bırakabilmek de önemli. Kayserispor'a başarılar diliyorum. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Hepsinin başımın üzerinde yeri var. İnşallah bensiz iyi olacaklar. Bir de böyle deneyeceğiz Allah izin verirse. Çünkü bu şehre iyilik yapmak da belki de bırakmaktır. Ben bunu böyle görüyorum. Herkese teşekkür ederim. Oyuncularıma teşekkür ederim. Tesiste çalışanlara çok teşekkür ederim. Çok kahrımızı çektiler. Yaklaşık 1 senedir burada kalıyorum ekibimizle beraber"

Haberin Devamı

"Herkes için hayırlı olsun. İnşallah Kayserispor; bundan sonra daha iyi, daha güçlü olacaktır. Hepsini izlemeye, takip etmeye devam edeceğim. Çünkü ben öyle gitti de daha kötü... Öyle bir insan değilim. İnşallah ben bırakıyorum ve benden sonra gelecek hocayla çok iyi yerlere geleceklerdir. Dediğim gibi Beşiktaş'ı da tebrik ederiz"

YORUM YAZ