MENÜ

Kayserispor'da Aylton Boa Morte fırtınası!

Kayserispor'un Portekizli futbolcusu Aylton Boa Morte, ligdeki 8. golünü attı.

Kayserispor'da Aylton Boa Morte fırtınası!

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor sahasında Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kaldı. Ligde geride kalan 35 maç sonunda 41 puanı bulunan sarı kırmızılı takımda Aylton Boa Morte gollerine devam ediyor. Dün oynanan Fatih Karagümrük maçında sahaya 11’de çıkan ve 90 dakika sahada kalan Aylton Boa Morte, karşılaşmanın 64. dakikasında attığı golle takımına beraberliği getiren isim oldu. Attığı golle ligdeki gol sayısını 8’e çıkartan Aylton Boa Morte, son 2 maçta 2 gol kaydetti.
Ligde Hatayspor, Kasımpaşa, Adana Demirspor, Karagümrük, Galatasaray, Başakşehir, Pendikspor ve Fatih Karagümrük maçlarında gol sevinci yaşayan Aylton Boa Morte, kupa maçlarıyla birlikte Kayserispor forması ile toplam 10 gole ulaştı.

Haberin Devamı

Carlos Mane ligdeki 3. golünü attı

Süper Ligin 35. haftasında evinde Fatih Karagümrük’ü konuk eden Kayserispor sahadan 2-2’lık beraberlikle ayrılan sarı kırmızılı takımın ilk golünü Carlos Mane kaydetti. Karşılaşmaya on birde başlayan ve 90 dakika sahada kalan Carlos Mane bir gol kaydetti. Attığı golü eşi ve doğacak olan çocuğuna armağan eden Carlos Mane büyük sevinç yaşadı.
Carlos Mane yaptığı paylaşımda, “Daha iyi bir sonucu hak ediyoruz ama devam ediyoruz. Bu senin için bebeğim Carlos Mane Jr” dedi.

Kayserisporda Aylton Boa Morte fırtınası

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Süper Lig'de mücadele veren Kayserispor, ligde oynadığı son 2 maçından 1 galibiyet ve 1 beraberlikler ile ayrıldı. Pendikspor’u yenerek galibiyet özlemine son veren Kayserispor, son 2 maçta 4 puan topladı. Ligin 34. haftasında deplasmanda Pendikspor’u 2-1 yenerek 3 puanın sahibi olan Kayserispor, ligin 35. haftasında ise dün sahasında Fatih Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Son 2 maçta 4 puan alarak 35. haftayı 41 puanla kapatan Kayserispor, ligin 36. haftasında deplasmana Fenerbahçe’ye konuk olacak.

YORUM YAZ