İşte şimdi konuş Şota hoca!

Kasımpaşa teknik direktörü Şota Arveladze geçtiğimiz hafta Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra hakeme ciddi eleştiriler getirmişti.

İşte şimdi konuş Şota hoca!

Bu akşam oynanan Kasımpaşa - Trabzonspor maçını, Şota hocanın ekibi 2-0 kazandı. Hak ederek de kazandı. Ancak orta hakem Kamil Abitoğlu verdiği kararlar ile maçın önüne geçti. Trabzonspor'un kötü oyunu, boş kaleye golleri kaçırması, isteksizliği, heyecansızlığı bir yana hakem Abitoğlu Bordo Mavililer'in yüzde yüzlük bir penaltısını, bir dakika sonra da golünü vermedi. Maçın 2-1'e gelmesi demek, Trabzon'un belki de yeniden canlanması, maça ortak olması demekti. Ancak Abitoğlu bunları vermeyerek doğrudan maça etki etti.

Peki geçtiğimiz hafta Fenerbahçe maçı sonrası hakeme eleştirilerini sunan Şota hoca, maçtan sonra bunlara değindi mi? Hayır. Yine geçen hafta basın toplantısında hakeme veryansın eden ve "Son dakikada o penaltıyı vermek zorunda değilsin, iyi oynayan kazanmak zorunda değil." diyen Arveladze, bu hafta da çıkıp, "Hakem Trabzon'un golünü de, penaltısını da vermedi" diyebildi mi? Hayır.

Kaybedince değil, kazanınca bunları söylemek önemli hocam... Kazanınca...

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ