Karşıyaka, Hakan Canbazoğlu transferini açıkladı

TFF 3'üncü Lig'in iddialı takımlarından Karşıyaka, Başakşehir, Yeni Malatyaspor ve Erzurumspor'la 1'inci Lig'de şampiyonluklar yaşayan, son olarak kupa kaldırdığı Elazığspor'la sözleşmesi sona eren 36 yaşındaki kaleci Hakan Canbazoğlu'nu kadrosuna kattı.

Karşıyaka, Hakan Canbazoğlu transferini açıkladı

TFF 3'üncü Lig'de sözleşme imzaladığı Gençer Cansev'in transferinden taraftarın tepkisi üzerine vazgeçen Karşıyaka gaza bastı. Yeşil-kırmızılı yönetim, kariyerinde birçok şampiyonluk bulunup son olarak geçen sezon aynı gruptaki rakiplerden Elazığspor'la Play-Off'ta mutlu sona ulaşan kaleci Hakan Canbazoğlu'nu kadrosuna kattı. Nazillispor'la 3'üncü Lig'de, Başakşehir, Yeni Malatyaspor ve Erzurumspor'la 1'inci Lig'de şampiyonluklar yaşayan, son olarak kupa kaldırdığı Elazığspor'la sözleşmesi sona eren 36 yaşındaki file bekçisinin İzmir'e gelerek Kaf-Kaf'a imza attı.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Karşıyakamıza hoş geldin, Hakan Canbazoğlu! Tecrübeli kaleci Hakan Canbazoğlu ile anlaşmış bulunmaktayız. Hakan’a hoş geldin diyoruz ve takımımızla birlikte başarılar diliyoruz.  Yeni Malatyaspor, Osmanlıspor ve Erzurumspor ile 1. Lig şampiyonlukları yaşayan Hakan Canbazoğlu, Nazilli Bld. ve Elazığspor ile 2. Lig’e yükselme başarısı göstermişti." denildi.

Galatasaray altyapısında yetişerek Süper Lig dahil tüm liglerde forma giyen Hakan Canbazoğlu, özellikle Erzurumspor'un kalesini korurken 1'inci Lig'de 2017-2018 sezonunun Play-Off finalinde Gaziantep FK'ya karşı seri penaltılarda 4 penaltı kurtararak takımını Süper Lig'e taşımıştı.

Karşıyaka orta saha ve defansın sağı ile soluna yapılacak transferler için de uzun süredir görüştüğü Süper Lig takımlarının kamp süreçlerinin tamamlanmasını bekliyor. Kaf-Kaf, İzmir'deki ilk etap çalışmalarını tamamladıktan sonra kamp için Bolu'ya gidecek.

 

 

 

YORUM YAZ