Juventus'tan Paul Pogba sonrası Kenan Yıldız için son karar! Gelecek sezon...

İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekibi Juventus'ta oynayan milli oyuncu Kenan Yıldız, idolü Del Piero’nun izinden gidiyor. Juventus, Yıldız hakkındaki son kararını verdi. İşte detaylar.

Juventus'tan Paul Pogba sonrası Kenan Yıldız için son karar! Gelecek sezon...

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus'ta oynayan milli futbolcu Kenan Yıldız'ın yeni sezonda giyeceği forma numarası değişti. Serie A devinde, doping yaptığı gerekçesiyle ceza alan Paul Pogba'dan boşalacak 10 numaralı formayı, yeni sezonda Kenan Yıldız sırtına geçirecek.

Haberin Devamı

Juventustan Paul Pogba sonrası Kenan Yıldız için son karar Gelecek sezon...

İDOLÜNÜN İZİNDEN GİDİYOR

2023-2024 sezonunda 15 numaralı formayı giyen 19 yaşındaki yıldız futbolcu, yeni sezonda 10 numaralı forma ile mücadele edecek. Serie A devinde 10 numaralı formayı daha önce Fabio Capello, Michel Platini, Michael Laudrup, Roberto Baggio, Alessandro Del Piero, Carlos Tevez, Paul Pogba ve Paulo Dybala giymişti.

Efsanevi futbolcu Alessandro Del Piero’yu örnek alan Kenan, Del Piero’nun yıllarca taşıdığı 10 numaralı formayı devralarak büyük bir onura kavuşmuş oldu. Del Piero daha önce 10 numara hakkında "Juventus'un 10 numaralı formasını emekliye ayırmalarını asla istemiyorum, böylece çocuklar bir gün onu giymenin hayalini kurabilirler." ifadelerini kullanmıştı. Kenan Yıldız hakkında konulan Del Piero şu sözleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Juventustan Paul Pogba sonrası Kenan Yıldız için son karar Gelecek sezon...

"En çok beğendiğim genç oyuncular arasında Kenan Yıldız var. Bu sene özel bir şey gösterdi. Geçen sene inanılmaz işler yapan Miretti ve Fagioli'den de bahsetmeden geçemeyeceğim. Gelecek vadeden başka oyuncular da var ama onlara baskı yapmadan kendilerini göstermeleri için zaman tanıyalım."

Galatasaray'dan rekor bedelle gitmişti!

YORUM YAZ