Juventus efsanesinden Kenan Yıldız uyarısı: 'Biraz yavaş olalım'

Bu sezon Juventus'ta 10 numaralı formayla daha sezon başında adından söz ettiren Kenan Yıldız tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Şampiyonlar Ligi maçında da bir kez daha yeteneğini ispatlayan Yıldız hakkında Juventus efsanelerinden Franco Causio bazı uyarılarda bulundu.

Juventus efsanesinden Kenan Yıldız uyarısı: 'Biraz yavaş olalım'

Juventus'un geleceği olarak görülen Milli yıldızımız Kenan Yıldız, Şampiyonlar Ligi'nde hafta içi oynadıkları PSV maçındaki galibiyetin mimarlarından biriydi. 

Haberin Devamı

2005 doğumlu oyuncu, Hollanda takımına attığı gol sayesinde eski Şampiyonlar Kupası'nda Juventus'ta gol atan en genç golcü oldu.

KENAN YILDIZ UYARISI

Herkesin hayranlıkla izlediği genç yıldız hakkında Juventus efsanelelerinden biri olan Franco Causio dikkat çeken bir uyarı geldi. Yıldız'ın çok genç olduğunun ve ondan beklentiler konusunda biraz daha yavaş olunması gerektiğini söyleyen Causio, şu ifadeleri kullandı:

"Kenan Yıldız'ın golünden çok etkilendim ama şunu söylemek istiyorum ki sakin olalım. Oyuncuyu önemli yapan giydiği forma değil. O da bunu biliyor. Bu kadar genç bir çocuğa fazla baskı yapılmamalı. Yeteneği ve marjı var. Zaman alacak"

YORUM YAZ