İngiliz devinden Kenan Yıldız'a kanca! Chelsea, Juventus'un kapısını çaldı

Geçen sezon Juventus'la yıldızlaşan Kenan Yıldız, EURO 2024 sonrası Avrupa'dan pek çok takımın radarına da girdi. Juventus'un yıldızına İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea talip oldu. İşte İtalyan basının duyurduğu haberin tüm detayları.

İngiliz devinden Kenan Yıldız'a kanca! Chelsea, Juventus'un kapısını çaldı

Serie A devi Juventus forması giyen Milli futbolcu Kenan Yıldız, pek çok Avrupa devinin de gözdesi. 19 yaşındaki genç yeteneğe, bu kez İngilizlerin talip olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

La Gazzetta dello Sport muhabiri Fabiana Della Valle'nin haberine göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea genç oyuncu için Juventus'un kapısını çaldı.

İZLE | Juventus'ta Kenan Yıldız ilk kez 11'deydi, tarihi bir gole imza attı | Kenan Yıldız'dan müthiş gol

TRANSFER LİSTESİNİN EN BAŞINDA

Transfer listesinin en başında Yıldız'ı bulunduran Chelsea, 19 yaşındaki futbolcu için girişimlerde bulunduğu haberin detayında yer alırken, Yıldız'ın Juventus'tan ayrılmak istemediği ve İtalyan ekibinin de Kenan'ı bırakmak istemediği belirtildi. Bu nedenle de Chelsea'nin şimdilik transfer girişimlerini durdurduğu aktarıldı.

 'KENAN'A DELİ OLUYOR'

Öte yandan SportMediaSet adlı haber portalında yer alan habere göre; Juventus Teknik Direktörü Thiago Motta, Kenan Yıldız'a adeta deli oluyor ve Juve de yeni takım projesinin merkezinde yer alıyor.

Haberin Devamı

Ayrıca haberde Juve'nin Yıldız'la sözleşme uzatmasının beklendiği belirtilirken, genç oyuncunun en büyük hedefinin idolü del Piero'nun formasını giymek olduğu aktarıldı.

YORUM YAZ