MENÜ

Jeremain Lens'ten Fenerbahçe itirafı

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Jeremain Lens Hollanda basınından Algemeen Dagblad'a bir röportaj verdi. Sakatlığı geçen ve Feyenoord kafilesine dahil edilen futbolcu, uzun bir aranın ardından ülkesinde çıkacağı ilk maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Jeremain Lens'ten Fenerbahçe itirafı

Rotterdam'daki kritik karşılaşma ile ilgili düşüncelerini paylaşan sarı-lacivertli oyuncu, "Feyenoord'a karşı De Kuip Stadı'nda oynamak her zaman çok güzeldir. Bu tip maçlar bir futbolcunun mutlaka oynamak isteyeceği maçlardır. Dolayısıyla olmak isteyeceğiniz yerde oynuyorsunuz demektir" şeklinde konuştu.

Lens sözlerine şöyle devam etti:

'Advocaat ile rakamlarım hep iyi'

"Dick Advocaat çok özel birisi ve takımın başında olması önemli bir avantaj. Her oyuncunun birlikte iyi işler çıkardığı teknik adamlar vardır. Kendisiyle iyi anlaşıyoruz. Onun yönettiği takımlarda istatistiklerim hep iyi oluyor. Daha önce AZ Alkmaar, PSV Eindhoven ve Sunderland'de de böyle olmuştu. Şimdi beni getirdiği Fenerbahçe'de de aynısı oluyor"

(ÖZET) Feyenoord - Fenerbahçe maç sonucu: 0-1

'Fenerbahçe bugüne kadar oynadığım...'

"Fenerbahçe bugüne kadar formasını giydiğim en heyecan verici kulüp. Tribünlere gelen taraftarlar büyük bir gürültü çıkarıyor. Eğer işler kötü giderse bu duygusal olarak kendilerini çok fazla etkiliyor ve buna göre tepki veriyorlar. Şu aşamada ise oynadığımız futbolu beğeniyorlar ve takımdan memnunlar"

'Van Persie eski günlerdeki gibi'

Takım arkadaşı Robin van Persie'nin tekrar Hollanda Milli Takımı'na dönüp dönmeyeceğiyle ilgili soruyu da yanıtlayan Lens, "Robin tekrar milli formayı giyer mi giymez mi bunu ben bilemem. Ancak şunu söyleyebilirim ki şu an çok formda ve eski günlerine dönmüş durumda" ifadelerini kullandı.

(Skorer)

İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i


'Lens, kurmalı bebek gibi'

Haberin Devamı
YORUM YAZ