MENÜ

Jeremain Lens, Fenerbahçe'yi çok istiyor

Her fırsatta Sarı-Lacivertli ekipte mutlu olduğunu söyleyen Jeremain Lens, son açıklamasında, “Sunderland ligden düşerse, burada kalmam kolaylaşacak” ifadelerini kullandı. Bu sözler, İngiliz takımının taraftarlarını fazlasıyla kızdırdı. Bu arada Fenerbahçe Yönetimi’nin, Lens’in bonservisini almak için yaptığı ilk girişimden sonuç çıkmadı.

Jeremain Lens, Fenerbahçe'yi çok istiyor

Jeremain Lens, daha önce yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe’deki hayatından çok memnun olduğunu ve kariyerini burada sürdürmek istediğini söylemişti. Hollandalı futbolcu, Partizani karşılaşmasından sonra verdiği röportajda ise, “Sunderland’ın ligden düşmesi halinde, burada kalmam daha kolay olacak” diyerek, bir anlamda bonservisini elinde bulunduran kulübünün Premier Lig’e veda etmesini istediğini dile getirdi. Başarılı oyuncunun sözleri, sözleşmesinde takımın ligden düşmesi halinde belli bir ücret karşılığında serbest kalacağına yönelik madde bulunduğu iddialarını da doğruladı. Sunderland yöneticileri ve taraftarlarını ise fazlasıyla kızdırdı. 29 yaşındaki oyuncunun Sunderland’de saygısızlık yaptığı kaydedildi.

‘3 katına transfer ettirdi’

İngiliz basını, Sunderland’ın transfer yapmak için bazı oyuncularını değerinin altında satacağını ve bunların başında Jeremain Lens’in bulunduğunu yazmıştı. Fenerbahçe Yönetimi, yıldız futbolcunun bonservisini almak için ilk girişimini yaptı. İngiliz medyasında çıkan habere göre Sarı-Lacivertliler, Lens için 4 milyon Euro (16.2 milyon TL) teklif etti. Ancak Sunderland’lı yöneticilerin, “Advocaat, Jeremain Lens’i bize 12 milyon Euro’ya (48.6 milyon TL) transfer ettirmişti. Şimdi bu kadar düşük bir fiyata, 3’te 1’ine satamayız” yanıtını verdiği belirtildi.

Sunderland forumu Readytogo’dan taraftar yorumları

Kingkeane: Umarım onu geri getirir ve Çin’e satarız.

4everredandwhite: Eğer ligde kalmak için bir motivasyona ihtiyacımız varsa o da eminim ki Lens’in açıklamasıdır. Bu sözlerini, statta soyunma odasına asmalıyız.

Rocky: Tamamen bizim hatamız. Ondan, yüksek maaşına karşı yüzde 100’ünü vermesini bekledik.

Eastridingmackem: Kiralık sözleşmesini fesh edip, bizimle olan kontratı bitene kadar genç takıma yollayalım.

Fatherjackhackett: Görünüşe göre işverenin kim olduğunu unutmuş.

‘Oğlum için Moyes’la konuşurum’

Yıldız futbolcunun babası Ricardo Lens, Hollanda basınına açıklamalarda bulundu. Baba Lens, “Oğlumun kariyeri açısından en iyi şey, futbol hayatını İstanbul’da Fenerbahçe forması altında sürdürmesi. Sunderland’ın bu konuda kolaylık sağlamasını bekliyorum. Gerekirse Sunderland Menaceri David Moyes’la bunun için yüz yüze konuşmaya hazırım” ifadelerini kullandı.


Fenerbahçe devleri geçti

Haberin Devamı
YORUM YAZ