MENÜ

Janssen kararını verdi - Gidecek mi, kalacak mı?

Hollandalı forvet Vincent Janssen, Fenerbahçe kulübündeki geleceğiyle ilgili konuştu. Tottenham’dan kiralanan ancak sakatlığı nedeniyle verimli olamayan 23 yaşındaki oyuncu, “Burada güzel 1 yıl geçirdim. Kulübüm izin verirse seve seve F.Bahçe’de oynamak isterim” dedi. Yönetim ise seçimi bekliyor dedi.

Janssen kararını verdi - Gidecek mi, kalacak mı?

Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle 5 ay sahalardan uzak kalan Vincent Janssen, kariyerine gelecek sezon da sarı-lacivertli kulüpte devam etmek istiyor. Tottenham'dan sezon başı kiralanan ve gelir gelmez takıma adapte olan Janssen, 8 Aralık 2017 tarihindeki Bursaspor maçında sakatlandı. Uzun süre sahalardan uzak kalan 23 yaşındaki forvet sezonun ikinci yarısında takıma hiç katkı veremedi. Ancak teknik heyet, Janssen'in yetenekleri ve takıma uyumu gerekçesiyle 1 yıl daha kiralanması gerektiğini düşünüyor. Bu konuda Tottenham kulübüne sezon sonu, "Janssen ile ilgili kararınızı erken verin. Eğer kiralayacaksanız, onu hazırlık kampına almak istiyoruz" mesajını iletecek sarı-lacivertlilerin, Janssen'le de görüşme yaptığı öğrenildi. Teknik heyetin devam etme arzusunu ilettiği Hollandalı futbolcu ise, "Burada güzel bir yıl geçirdim ama istediğim katkıyı sağlayamadım. Kulübüm izin verirse seve seve kalırım" yanıtını verdi.

2
Fenerbahçe formasıyla 11 maça çıkıp 2 gol atan Janssen, sakatlığı sonrası çıktığı Antalya karşılaşmasında 19 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ