MENÜ

İşte Vagner Love'ın rüyası!

Beşiktaş'la anlaşma sağlayan 33 yaşındaki golcü Vagner Love, Aytemiz Alanyaspor ile alacakları konusunda yaşadığı sorunu bu hafta hallederek Kartal'a katılmayı planlıyor. Sambacı, Siyah- Beyazlı formayla kısa sürede başarılı olup Brezilya Milli Takımı’yla Rusya’da yapılacak Dünya Kupası’na katılmak istiyor.

İşte Vagner Love'ın rüyası!

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Siyah- Beyazlılar, İngiltere’deki hedeflerinden istediği geri dönüşü alamaması sonrasında rotayı Süper Lig’e çevirmişti. Aytemiz Alanyaspor’un tecrübeli golcüsü Vagner Love’le anlaşma sağlayan Kara Kartal, yoğun görüşmeler sonrasında Akdeniz kulübünü de ikna etti.

Başarılı futbolcu için 3 milyon Euro karşılığında el sıkışan Beşiktaş Yönetimi, Love’ı bu hafta resmen takımına kazandırmayı planlıyor. Tarafların anlaşma sağlamasının ardından Love’ın 600 bin Euro’luk alacağı için kulübüyle yaşadığı sorunu aşmasını bekleyen Beşiktaş, sonrasında Sambacı’yla seneliği 2 milyon Euro’dan 2,5 yıllık kontrat imzalayacak.

SÜPER ORANLAR HEMEN KUPON YAP!

Flamengo’dan vazgeçti

Aytemiz Alanyaspor’a 2016 yılında Monaco’yla sözleşmesinin bitmesinin ardından bedelsiz olarak transfer olan Vagner Love, ay başında eski kulübü Flamengo’ya dönüş hazırlıkları yapmıştı. Hatta bu kulüple görüşüp anlaşma sağlayan Love, kendisi için Beşiktaş’ın devreye girmesi sonrasında kararını değiştirmişti. 33 yaşındaki futbolcunun, Kara Kartal’ı seçmesinin nedeni ortaya çıktı. Love’ın son olarak 2010 Dünya Kupası Elemeleri’nde formasını giydiği Brezilya Milli Takımı’na dönebilmek için Kara Kartal’ı seçtiği bildirildi.

Puan durumu - Süper Lig 25. hafta güncel puan durumu ve maç sonuçları

Bayern Munih - Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda?

Haberin Devamı
YORUM YAZ