MENÜ

İşte Galatasaray'ın derbi 11'i!

Aslan'ın teknik patronu Hamzaoğlu, Fenerbahçe derbisinin planını kafasında büyük ölçüde belirledi. Başarılı çalıştırıcı, Kadıköy'e Benfica maçının 11'iyle çıkmaya hazırlanıyor. Burak Yılmaz yine son yarım saatte oyuna dahil olacak.

İşte Galatasaray'ın derbi 11'i!

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe derbisinin planlarını kafasında büyük ölçüde belirledi.

Başarılı çalıştırıcı, yarınki mücadelede Benfica maçının 11’ini bozmayı düşünmüyor. İleride Umut Bulut, Podolski, Sneijder ve Yasin Öztekin’in veriminden memnun olan Hamza hoca, orta sahayı da yine Selçuk İnan ve Bilal Kısa ikilisiyle destekleyecek. Sabri ile Carole’nin performansını da beğenen Hamzaoğlu, beklerde bu iki ismi kullanmaya devam edecek. Savunmanın göbeğinde de son haftaların formda isimleri Hakan Balta ile Chedjou yer alacak. Savunma hattının en kilit ismi, bir anlamda sigortası da yine kaleci Fernando Muslera olacak. Uruguaylı eldiven, Benfica maçında 4 önemli kurtarışa imza atmıştı.

Joker olarak kullanacak

Sakatlığı nedeniyle formasından uzak kaldıktan sonra ilk kez Gençlerbirliği mücadelesinde sonradan oyuna giren ve bir penaltı yaptırıp, bu penaltıyı da gole çeviren Burak Yılmaz, tıptı son Benfica maçında olduğu gibi kulübede oturacak. Hamza hoca, skorun gidişatına göre tecrübeli futbolcuyu joker olarak kullanacak. Bu arada Hamzaoğlu’nun, orta alanda kalabalığı sağlamak adına Jose Rodriguez’i de dev maça özel hazırladığı öğrenildi.



Son primler yüz güldürdü

Başkan Dursun Özbek ve yönetimin özverili çalışmasıyla bu sezon tüm ödemeleri zamanında yapılan futbolcular, bu durumdan çok memnun. Son olarak Fenerbahçe derbisine 80 bin Lira prim belirlenmesi, Florya’da yüzleri güldürdü. Sarı-Kırmızılılar, hem 15 yıllık hasreti dindirmek hem de dev primi kapmak için galibiyeti hedefliyor.

Yine uğurlu otelde kamp

Galatasaray, Kadıköy’deki Fenerbahçe derbisi öncesi klasik haline gelen uğurunu deneyecek. Kafile, başkan Dursun Özbek’in Balmumcu’daki otelinde konaklayacak. Sarı-Kırmızılılar böylece Point Otel’den yola çıkarak, fazla trafiğe takılmadan Şükrü Saracoğlu’na gitmeyi planlıyor.

Hamza hocadan örnek davranış

Beyefendi kişiliğiyle her kesimden takdir toplayan Hamza hoca, örnek bir davranışa daha imza attı. Hamzaoğlu’nun, teknik ekip için her galibiyetin ardından 1 kişilik ekstra prim daha istediği ve bu primi altyapı hocaları arasında düzenli olarak dağıttığı öğrenildi.

Derbi 11'i

Muslera
Sabri
Chedjou
Hakan
Carole
Selçuk
Bilal
Podolski
Sneijder
Yasin
Umut


Podolski: Fenerbahçe'yi yeneceğiz

Haberin Devamı
YORUM YAZ