MENÜ

İşte Fenerbahçe'nin yeni sistemi!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, mevcut kadroya kendi sistemini uygulatmak için çalışıyor. Bugünkü tabloda orta saha Mehmet Ekici, Souza, Giuliano’dan oluştu, forvette Valbuena, Soldado, Alper buluştu.

İşte Fenerbahçe'nin yeni sistemi!

Fenerbahçe Teknik direktörü Phillip Cocu, çalışmalarda 4-3-3 sistemi üzerinde duruyor.

Hollandalı teknik adam, takımın son üç sezondur oynadığı çift ön liberolu düzeni teke düşürecek, Bu çerçevede orta sahayı Mehmet Ekici, Souza, Giuliano’dan oluşturan çalıştırıcı, bu üçlünün önüne de Valbuena, Soldado ve Alper Potuk'u koyacak. Çalışmalarda orta sahadaki üçlünün içine genç futbolcu Eljif Elmas da dahil oluyor. Ozan Tufan ise şimdilik alternatif olarak görünüyor. Dirar’ın takıma katılmasının ardından sağ kanatta Alper’in yerine Faslı futbolcu denenecek.

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerine şok!

Sarı-lacivertliler transferde sessiz. Mali sebepler ve Cocu’nun takımı tanımak istemesi sebebiyle henüz takıma katılan bir isim olmadı.Kısıtlı mali imkanlar nedeniyle sarı lacivertliler transferde hata yapmak istemiyor.

Bu nedenle Cocu, takımı ve oyuncuları tam olarak tanıyıp kalacak ve gideceklere karar verilecek. Kesin olarak iki bölgeye transfer yapılacak. Zaten bunlar için çalışma sürüyor. Fernandao’nun ayrılmasından sonra golcü arayışlarını sürdüren sarı lacivertliler, orta saha içinse Wilshere’dan haber bekliyor. Bu iki bölge dışındaki pozisyonlar içinse ilk etapta acele edilmeyecek. Giden isimlere göre karar verilecek.

Kaynak: Skorer

Bas Dost geliyor!

Haberin Devamı
YORUM YAZ