İspanya-Danimarka maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

EURO 2024'ün şampiyonu İspanya, UEFA Uluslar A Ligi 4. Grup 3. hafta mücadelesinde Danimarka'yı konuk edecek. Peki İspanya-Danimarka maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Tün detaylar Fanatik.com.tr'de...

İspanya-Danimarka maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Uluslar A Ligi 4. Grup 3. hafta mücadelesinde son Avrupa şampiyonu İspanya, Danimarka'yı konuk edecek. Son Avrupa şampiyonunda Rodri, Carvajal, Ferran Torres,  Gavi ve kaleci Simon sakatlıkları sebebiyle; Le Normand ise kırmızı kart cezası sebebiyle kadroda yer alamayacak. Danimarka'da ise sakatlığı bulunan Maehle ile Höjlund sahada yer alamayacak.

Haberin Devamı

İspanya-Danimarka maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İspanya, UEFA Uluslar A Ligi 4. Grup 3. hafta mücadelesinde bu akşam Danimarka'yı konuk edecek. Estadio Enrique roca de Murcia'da oynanacak mücadele saat 21.45'te başlayacak. Hakem Ivan Kruzliak'ın yöneteceği maç EXXEN'den canlı olarak yayınlanacak.

İspanya-Danimarka maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta

İspanya-Danimarka maçı muhtemel 11'ler

İspanya: Raya, Porro, Cubarsi, Laporte, Cucurella, Pedri, Zubimendi, Ruiz, Yamal, Nico Williams, Morata.

Danimarka: Schmeichel, Kristensen, Vestergaard, Andersen, Bah, Kristansen, Höjbjerg, Hjulmand, Isaksen, Eriksen, Poulsen.

İspanya ve Danimarka'nın gruptaki son durumları nasıl?

Gruptaki ilk maçta Sırbistan'a konuk olan İspanya, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Ardından İsviçre'yi deplasmanda 4-1 mağlup eden İspanyollar 4 puana ulaştı. İlk hafta mücadelesinde evinde İsviçre'yi 2-0 ile geçen Danimarka ise daha sonra yine taraftarı önünde bu kez Sırbistan'ı aynı skorla mağlup ederek 6 puanın sahibi oldu.

Haberin Devamı

Maçın önemli anları

-

YORUM YAZ