MENÜ

İsmail Kartal'ın sabrını sınıyorlar!

Fenerbahçe'de ligdeki son 6 karşılaşmada 10 puan kaybedilmesinin ardından, takım içi sorunlar da bir kez daha gün yüzüne çıkmaya başladı.

İsmail Kartal'ın sabrını sınıyorlar!

Daha önce oyundan aldığı futbolcularının sert tepkilerine maruz kalan teknik direktör İsmail Kartal, bu kez de geçtiğimiz Pazar günü oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında Diego'yla benzer bir olay yaşadı. Sezon başından bu yana düzenli olarak forma şansı bulamayan Brezilyalı futbolcu, mücadelenin 59. dakikasında saha kenarına alınınca kızgınlığını gizleyemedi. İsmail Kartal'ı görmezden gelerek doğrudan yedek kulübesinin yolunu tutan Diego'nun söylene söylene yerine oturduğu görüldü.

Teknik direktör İsmail Kartal ise, maç sonunda yaptığı açıklamada oyuncusunun bu hareketinin normal olduğunu belirtti.

İşte bu sezon Fenerbahçeli futbolcuların İsmail Kartal'a tepki gösterdiği maçlar:


Diego (14 Eylül 2014 - Trabzonspor 0-0 Fenerbahçe)



Maç içerisinde pas vermediği Moussa Sow'la tartışan Diego, 80. dakikada yerini Pierre Webo'ya bıraktı. Değişikliğe sinirlenen Diego, kenarda kendisini alkışlayan ve elini uzatan İsmail Kartal'ı pas geçerek doğrudan kulübeye yöneldi. İsmail Kartal da oyuncusunun bu tavrı karşısında adeta şoka girdi.


Emenike (21 Eylül 2014 - Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor)



Ligin 3. haftasında Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada kaptan Emre Belözoğlu'yla pas tartışmasına giren Emenike, tavrı nedeniyle taraftarların da tepkisiyle karşılaştı. Islıklar karşısında iyice sinirlenen Nijeryalı golcünün seyircilere karşılık vermesi ise Kadıköy'deki atmosferi iyice gerdi. Emenike'nin oyuna küstüğünü gören teknik direktör İsmail Kartal, oyuncusunu Alper Potuk'la değiştirdi. Zaten sinirli olan Emenike soluğu soyunma odasında aldı.


Caner (24 Kasım 2014 - Bursaspor 1-1 Fenerbahçe)



Maça oldukça gergin bir başlangıç yapan Caner Erkin, henüz 7. dakikada bir taç pozisyonuna itirazdan sarı kart gördü. Tecrübeli oyuncunun geçen dakikalar içinde tansiyonunun düşmemesi ve her an ikinci bir sarı kart görerek takımını eksik bırakması ihtimaline karşı İsmail Kartal da oyuncusunu henüz 43. dakikada Hasan Ali Kaldırım'la değiştirdi. Caner tabelada numarasını görmesiyle birlikçe çılgına dönerken, "Ben bu takımda bir daha oynamam" diyerek soyunma odasının yolunu tuttu. Başarılı sol kanat oyuncusu, karşılaşma sonunda ise tepkisi nedeniyle başta İsmail Kartal olmak üzere herkesten özür diledi.


Emenike (19 Aralık 2014 - Kayseri Erciyesspor 0-1 Fenerbahçe)



0-0 devam eden karşılaşmanın 68. dakikasında Alper'le değişen Emenike, karardan memnun olmadığı için yedek kulübesine uğramadan direkt soyunma odasına gitti.


Emenike (3 Ocak 2015 - Fenerbahçe 2-0 Başakşehir)



Karşılaşmaya yedek başlayan 28 yaşındaki forvet, İkinci yarıda oyuna girme ihtimali nedeniyle ısınmaya başladı. Ancak teknik direktör İsmail Kartal değişikliklerde Emenike'yi tercih etmedi. 84. dakikada son değişiklik hakkının Diego'dan yanan kullanılması üzerine söylenerek yedek kulübesine gelen Emenike, eldivenlerini çıkarıp yere fırlattı. Nijeryalı futbolcu kulübede bir süre oturduktan sonra karşılaşmanın bitmesini beklemeden soyunma odasına gitti.

Diego (7 Şubat 2015 - Fenerbahçe - Trabzonspor)




Derbi ilk 11'inde yer alan Diego Ribas, dakikalar 69'u gösterdiğinde değişiklik için kenara çağrıldı. Yerini sakatlıktan yeni çıkan Meireles'e bırakan Brezilyalı yıldız, İsmail Kartal'ın yüzüne bile bakmadan soyunma odasına yöneldi. Diego duşunu aldıktan sonra maçın bitmesini beklemeden 85. dakikada stattan ayrıldı.

Batuhan Özdemir

Haberin Devamı
YORUM YAZ