MENÜ

Işık Eyigüngör koruma ile salona geldi

Geçtiğimiz sezon final serisinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile fiziki olarak tartışma yaşayan Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör, EuroLeague Women mücadelesinde tekrar bir araya gelen ekiplerin mücadelesinde bu kez koruması ile salonda dolaştı.

Işık Eyigüngör koruma ile salona geldi

EuroLeague Women'da bugün iki Türk takımı karşı karşıya geliyor. Yakın Doğu Üniversitesi ile Fenerbahçe Türk derbisinde kozlarını paylaşacak. Yakın Doğu'nun ev sahipliğinde oynanacak maçta karşılaşma öncesi dikkatlerden kaçan bir detay vardı.

Ev sahibi ekibin başkanı Işık Eyigüngör koruma ile salonda dolaştı. Bunun nedeni ise geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yaşadığı tartışma.

Işık Eyigüngör koruma ile salona geldi



Neler yaşanmıştı?

Fenerbahçe - Yakındoğu Üniversitesi maçı sırasında iki takım yöneticileri arasında arbede yaşanmış. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, rakip takımın başkanı Işık Eyigüngör'e tokat atmıştı.

Fenerbahçeli oyunculara maçtan önce transfer teklifi yapıldı iddiası!

Olay sonrası basın mensuplarıyla konuşan Aziz Yıldırım, "Yaptıkları ahlaksızlıkları görüyorsunuz. Maç öncesinde oyuncularımızı ayartmaya çalışıyorlar, transfer teklifi yapıyorlar. Seyirci için bilet istiyoruz, bilet vermiyorlar. Üstüne üstlük salonu da Beşiktaş taraftarlarıyla dolduruyorlar. Fenerbahçe - Yakın Doğu Üniversitesi maçında Beşiktaş taraftarlarının ne işi var? Bu olay burada kapanmayacak." açıklamalarında bulunmuştu.

Murat Akbaş

Fenerbahçe-Adana Demirspor maç sonucu: 6-0



Haberin Devamı
YORUM YAZ