MENÜ

İki başkan adayı, tek futbol anlayışı: Hücum!

Aziz Yıldırım da Ali Koç da seçilmeleri halinde Aykut Kocaman ile yola devam edebileceklerini söyledi. Ancak iki adayın da bu konuda bir şartı var.

İki başkan adayı, tek futbol anlayışı: Hücum!

Başkan Aziz Yıldırım’ın seçilmesi halinde Aykut Kocaman’ın göreve devam etme ihtimali daha yüksek görünüyor. Ancak Yıldırım’ın da bazı şartları var. Başkan, bunu katıldığı televizyon programlarında sık sık dile getirdi. Aziz Yıldırım, “Taraftarın istediği futbolu sahaya yansıtamadığımız için stada gelmedi. Taraftar, teknik direktörün oynattığı oyundan memnun değildi. Bir sistem kurulmaya çalışılıyor. Bunu 2011’de başarmıştık. 4 Haziran’da Aykut hoca ile oturur konuşuruz. Biz bir şeyler anlatacağız, o da anlatacak. Hücum eden, çok gol atan, az gol yiyen bir takım oluşturmasını isteyeceğiz. O da, ‘Ben öyle yapmam’ demeyecektir herhalde” ifadelerini kullandı.

Taraftar ise saldıran, ısıran, kora kor mücadele eden futbol istiyor

Ali Koç, Aykut Kocaman’la ilgili ilk olarak, “Kendisiyle devam etmeyi çok isterdim. Ancak taraftarın beklentisini de göz ardı etmemek lazım” demişti. Bu sözler, “Kocaman’ı düşünmüyor” olarak yorumlandı. Ancak Koç, daha sonra yaptığı açıklamada, “Aykut Kocaman’ı kestirip atmadım. Kendisi hoca adaylarımızdan biri” dedi. Başkan adayı Koç, “Taraftar ise saldıran, ısıran, kora kor mücadele eden, kaybettiği zaman bile alkışlanabilecek bir futbol oynayan, rakiplerinin üstüne çöken, sahayı dar eden futbol anlayışı istiyor. Aykut hocanın da bir stili var, tarzı var. Taze meyve vermiyor mu, veriyor...” sözleriyle 53 yaşındaki teknik adamın oyun tarzını değiştirmesi gerektiğini ima etti.

Emre Belözoğlu: Benim için gurur verici

Haberin Devamı
YORUM YAZ