Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Antalyaspor - Galatasaray: Maç Sonucu 2 (1.21 yerine 1.28)                       

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve  “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Antalyaspor - Galatasaray karşılaşmasında Misli yazarı Sabri Ugan, Galatasaray’ın kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Yorumu

Galatasaray'ın kazanmasını beklediğim bir karşılaşma. Galibiyete verilen oran tatmin edici. Antalyaspor sahasında sadece Fenerbahçe'ye yenildi ama kazandığı Hatayspor ve Adana Demirspor maçlarında da zorlandı. Maça olumsuz etki yapacak bir eksiği bulunmayan Galatasaray'ın kazanması normal sonuç olacaktır. Riske girmek isteyenler öngördükleri handikapı deneyebilir.

Trabzonspor - Başakşehir: Karşılıklı Gol Var (1.51 yerine 1.60)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Trabzonspor – Başakşehir karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, iki takımın da karşılıklı skor üretebileceğini düşünüyor

Haberin Devamı

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Milli ara sonrası Trabzonspor'dan reaksiyon göstermesi bekleniyor. Fakat 4 maçlık zorlu bir fikstürdeler. Önce Başakşehir, ardından Göztepe (d), Fenerbahçe ve Rize (d) karşılaşmaları var. Eksiklerin önemli bölümü döndü Bordo-Mavililer'de. Savic ile Nwakaeme ise yine yok. Başakşehir geride kalan 7 lig maçında sadece 1 kez yenildi. Taraf bahsini riskli görüyorum. Karşılıklı goller izleyebiliriz.

Celta Vigo - Real Madrid: Maç Sonucu 2 (1.42 yerine 1.44)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” ile “Canlı Sohbet” seçenekleri bulunan Celta Vigo - Real Madrid karşılaşmasında Misli yazarı Aykut Aydın, Real Madrid’in maçı kazanmasını bekliyor.  

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Yorumu

Normal şartlar altında iki takımın da gol bulacağı keyifli bir maç olmasını bekliyorum ama Aspas'ın cezalı oluşu, Moriba'nın da sakatlığı nedeniyle konuk takımı öne çıkaracağım. Real Madrid'de Carvajal, Alaba ve Brahim Diaz eksik isimler. Geniş kadrosuyla Real Madrid'in kazanmasını bekliyorum. 

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve 50+100 TL kazanma şansını yakalayın. “Şampiyon Oranlar”ın yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ