Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri

Genoa - Juventus: Maç Sonucu 2 (1.50 yerine 1.53)                       

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Genoa - Juventus karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, Juventus’un galip geleceğini düşünüyor.   

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Serie A’da Napoli, Empoli be Roma maçlarındaki golsüz beraberlikler önemli kayıplar gibi görünüyor olsa da Juventus’un gol yemeyen savunması zor maçlarda dahi kazanma şansını arttırıyor. Genoa, kupada ezeli rakibi Sampdoria’ya elendi ve bu zor öncesi motivasyon kaybı yaşıyor olmaları muhtemel. Juventus’un güçlü savunma yapısını önemsiyorum ve 3 maçlık aradan sonra kazanma şanslarını yüksek görüyorum.

Real Sociedad - Valencia: Maç Sonucu 1 (1.73 yerine 1.76)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Real Sociedad - Valencia karşılaşmasında Misli yazarı Aykut Aydın, Real Sociedad’ın galip gelmesini bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Yorumu

Sociedad kötü gidişi bu hafta bitirme hedefiyle Reale Arena’da Valencia’yı ağırlayacak. Ev sahibinin Merino ile Le Normand’ın yerini doldurmakta zorlandığı aşikar ama Valencia’da gol konusunda problemli bir takım. Hugo Duro iyileşti ama ne durumda döneceğini çok kestiremiyorum. Orta alan mücadelesi şeklinde geçecek karşılaşmada tercihim ev sahibinden yana.

Vallecano - Leganes: Maç Sonucu 1 (1.66 yerine 1.69)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Vallecano – Leganes karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Leganes ligin yeni ekibi ve düşmemeye oynuyor. Bu sezon sadece 1 kez kazandılar, son beş maçta da 2 puan alabildiler. Kadro son haftakilerden farklı değil, yine 3-4-3 oynamaları olası. Vallecano ise formda. İyi bir eylül ayı geçiriyorlar. Atletico Madrid ve Girona'ya yenilmediler fakat Girona maçında oyundan çıkan Chavarria forma giyemeyebilir. Hücum hattında zenginler. Kazanmalarını bekliyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ