Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri

Fransa OL - ABD OL: Maç Sonucu 1 (1.37 yerine 1.39)                       

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Futbol Olimpiyat Oyunları mücadelesi, Fransa OL - ABD OL karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, ev sahibi Fransa’yı galibiyete yakın görüyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

Fransa ev sahibi ve çok kaliteli bir kadroya sahip. U23 kategorisinde en kaliteli kadro olabilir. Buna 23 yaş üstü oyuncular da eklenince ciddi bir favori haline dönüştüler. ABD'nin kadro kalitesi daha düşük ancak aynı zamanda baskı konusunda da avantajlılar. Ev sahibi olarak kendi seyircisi önünde baskı olsa da Fransa galibiyete daha yakın olan taraf.

Gine OL - Yeni Zelanda OL: Maç Sonucu 1 (1.49 yerine 1.51)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Futbol Olimpiyat Oyunları mücadelesi, Gine OL - Yeni Zelanda OL karşılaşmasında Misli yazarı Tuna Yurdakul, Gine galibiyetini öneriyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Tuna Yurdakul Yorumu

Gruplarda Fransa'nın ardından gruptan çıkması beklenen bir diğer takım ise Gine. Naby Keita kaptanlığında gruptan çıkmayı hedefliyorlar. Yeni Zelanda kadrosuna baktığımızda ise çok efektif oyuncular yok. Abdoulaye Toure, Moriba ve Diawara gibi Avrupa'da önemli kulüplerde oynayan futbolculara sahip olan Gine'nin kazanacağını düşünüyorum. Oran yükseltmek isteyenler 1,5 üst veya 2,5 üst ve Gine kazanır deneyebilir.

Vitoria BA - Flamengo: Maç Sonucu 2 (1.55 yerine 1.58)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Vitoria BA - Flamengo karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, Flamengo’nun yanında yer alıyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Flamengo ligin en golcü takımı. Vitoria ise en çok gol yiyeni. Tam bir zıtlık söz konusu iki takımın performansına bakıldığında. Zirve ekibi Flamengo, 2 maçlık puan kayıpları sonrası geçen hafta kazandı. Vitoria ise ateş hattından kurtulmaya çalışıyor fakat 3 maçtır yeniliyorlar. Flamengo'yu galibiyete yakın görüyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ