Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'de günün şampiyon tercihleri

Alaves – Real Valladolid: Maç Sonucu 1 (1.44 yerine 1.46)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet&Canlı İzle” seçenekleri bulunan Alaves – Real Valladolid karşılaşmasında Misli editörü Sezer Kenar’ın tahmini karşılaşmayı ev sahibi ekibin kazanacağı yönünde.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

Luis Garcia’nın ekibi Alaves, milli ara öncesi üst üste 3 mağlubiyet alarak araya tatsız girmişti. Bu sezon iç sahada fena bir performans sergilemeseler de Barca’ya direnemediler. Valladolid ise sezonun ilk maçını kazandıktan sonra çıktığı 8 maçta galip gelemedi. Henüz deplasmanda da puan alamadılar. Defansta Lucas Rosa sarı kart cezalısı. Ayrıca orta sahada Cesar de la Hoz ve defansta Javier Sanchez ile Cenk Özkacar’ın durumları net değil. Ev sahibinde de defansta Aleksandar Sedlar belirsiz. Alaves’i evindeki performansına ve daha iyi kadrosuna güvenerek önde görüyorum. Alternatifim 2-3 gol.

Monaco - Lille: Maç Sonucu 1 (1.68 yerine 1.73)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Monaco - Lille karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

Ligin flaş takımı Monaco, henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Ev sahibi takımda Balogun sakatlandı ve 2 ay yok. Diop ve Salisu'nun durumları da belirsiz. 3 maçtır kaybetmeyen Lille'de Andre cezalı. Santos, İsmaily, Umtiti, E.Mbappe, Haraldsson ve Bentaleb ise sakat. Ev sahibi galibiyete daha yakın.

AL Khaleej – Al Ahli: Maç Sonucu 2 (1.38 yerine 1.40)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Al Khaleej – Al Ahli karşılaşmasında Misli editörü Suat Can Yurdum, konuk ekibin galip geleceğini düşünüyor.

Misli Editörü Suat Can Yurdum’un Yorumu

Al Khaleej, 4 maçlık galibiyet hasretini Al Kholood’u tek golle yenerek sona erdirdi. Al Ahli ise son maçında lider Al Hilal’e evinde 2-1 kaybetti. Ancak Al Ahli’nin bu maçta güçsüz rakibine karşı kazanıp çıkışa geçmesini bekliyorum. Tercihim MS 2.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ